čtvrtek 28. listopadu 2019

Sklo na lg g3

LG G- ochranná fólia na displej. LG zariadenie spoľahlivo ochránia bez obmedzenia. Opravdový tvrďák mezi skly. Ochranné sklo či folie na mobil jsou velmi užiteční pomocníci.


Sklo na lg g3

Jejich úkolem je zvýšit bezpečí nejcitlivější a pro nás i nejdůležitější části našich cenných zařízení, a sice displeje. Nepresné dotyky a fakt, že telefón vôbec nereaguje tak ako má sú len zdrojom zbytočných situácií, v ktorých sú vaše nervy vypäté viac než je zdravé. Na rozdiel od fólie je sklo tvrdšie, odolnejšie a lepšie chráni Váš displej. Obal na LG ochrání váš telefon proti nárazům a poškrábání, ale pokud to s ochranou vašeho telefonu myslíte opravdu vážně, důrazně doporučujeme zakoupit i ochranné tvrzené sklo na mobil.


Extra tenké (mm) a flexibilní díky vrchní vrstvě ze skla a spodní z fólie. Rozbité dotykové sklo alebo displej - LG G6. Dobry den ,prosim vas vedeli by ste mi opraviť displej na lg g6? Nepřesné doteky a fakt, že telefon vůbec nereaguje tak jako má jsou jen zdrojem zbytečných situací, ve kterých jsou Vaše nervy vypjaté více než je zdravé.


U každého ochranného skla najdete článek, jak sklo správně nalepit, aby byl výsledek co nejlepší. Zdravím, prodám kryty na mobilní telefon lg g3. Většina je použitých, jen dva černé dole jsou nepoužité. Oproti krycí fólii nevytváří bublinky a je mnohonásobně odolnější.


Citlivost displeje není při použití tvrzeného skla nijak zhoršena. Po páde nereaguje dotyk - LG G3. Dobry, padol mi vcera z vrecka na zem moj LG G3. Da sa vymenit iba cisto digitizer na telefone, bez noveho skla, alebo treba cele?


Nyní se již nemusíte obávat položit telefon displayem na stůl, hodit do batohu či kabelky s klíčemi. Zachovává citlivost doteku. Ale nezoufejte, pomůžeme vám najít podobný. Je velmi pevné a tenké, tloušťka skla je pouhých 33mm. Skla jsou vyrobena přesně na daný typ telefonu a mají v sobě výřezy na tlačítka, reproduktor atd.


Tenká vrstva temperovaného skla s. Inzerat platny do zmazania ! Sklo je dokonale průhledné. Speciální tvrzené sklo dokonale chrání displej telefonu. Skládá se ze dvou vrstev, z čehož první tvoří tenké, odolné tvrzené sklo , druhou vrstvu tvoří velmi tenká vrstva průhledného silikonu, která zajistí perfektní přilnutí k displeji telefonu. Zatvorením tohto oznámenia alebo používaním tejto stránky vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Tvrdost skla je 9H, což z tohoto skla dělá absolutní špičku. Díky tomuto ochrannému tvrzenému sklu podstatně zvýšíte ochranu displeje nejen proti poškrábání ( sklo odolá i noži bez poškrábání), ale i při pádu telefonu na zem.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky