pondělí 8. října 2018

Komoda hloubka 35 cm

Hledáte komodu do ložnice, dětského pokoje nebo do obýváku pod televizi? Komoda , bílá, SINGA. Bílá komoda SINGA se hodí do vašeho dětského pokoje, obývacího pokoje i do kanceláře.


Skládá se ze skříněk a zásuvky. Je vyrobená z DTD o síle mm.

Cafe Latté Čaj 35g - ModHome Ochutnejte kvalitní německé čaje plné přírody a bez přidaných aromat. Vyberte si německou kvalitu za férové ceny na Masiv-Prodej. Jednoduchý, ale nezbytný noční stolek dodáváme v demontu.


Pořiďte si do své ložnice i TV stolek či komody ve stejném designu (viz související produkty). S komodami z OKAY nábytku bude ukládání oblečení zase o něco jednodušší. Díky naší nabídce sladíte komodu se stylem vaší ložnice.


Praktická multifunkční komoda , která se bude skvěle vyjímat v jakémkoli pokoji.

Pojme vše od hraček až po vaše oblíbené košile. Nedochází k žádným tzv. Znečištění se nechá snadno setřít. K výběru je několik odstínů povrchové úpravy.


Rozměry: šířka 100cm x hloubka 40cm x výška 90cm. Má dva menší šuplíky a police zakryté dvířky s praktickými úchyty. Barvy podle vzorníku výše. Dřevěné a čalouněné postele.


Její součástí jsou čtyři. Zachovalé, super stav, preferuji osobní odběr OSTRAVA - vážní zájemci nebojte se ozvat. Dvě zásuvky a dvířka jsou osazeny kovovými úchyty. Hloubka zásuvky je cm.


Tomu nahrávají i zaoblené rohy a bezpečná kulatá madla šuplíků i dvířek. Prodám kvalitní bukovou ložnici značky Domestav. Designové a praktické komody do ložnice, do obývacího nebo dětského pokoje, ale i do šatny.


Všechny konstrukční díly (dno, horní deska, boky, dveře, čílka zásuvek) mají tloušťku mm.

Na nabízíme komody se zásuvkami, prádelníky a další. Korpus i dvířka jsou z kvalitní LTD v barvě bílá mat. Levná prostorná komoda s šuplíky i dvířky model Disan. Meble Sosnowe Kraków Wrocław.


Rozmery : šhv – 45x35x1cm. V jednoduchosti je krása, a komoda PEDRO to potvrzuje! Vyrobeno z borovicového masivu - povrchová úprava bílý lak. Moderní komoda se zásuvkami Kody Model KodyProstorná bílá šuplíková komoda Šuplíkové komody Kody odstartovaly novou vlnu moderních komod.


Díky svým rozměrům skýtá dostatek úložného prostoru, který je velmi členitý a tak i vhodný pro přehledné usp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky