čtvrtek 25. října 2018

Vířivá pračka romo

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vířivá pračka romo

Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Vířivá pračka Romo R190.


Je proto vhodná i do míst, kde není zavedeno vodovodní připojení. Praktičnost nadevše, dlouhá životnost. Tato pračka řady R 1je vybavena pojezdovými kolečky, která jsou určena pro snadnější manipulaci. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Myslím si, že vířivá pračka pere líp než automatická.


S praním je ovšem víc práce. Má dva oddělené prostory, ve kterých jenerezová prací vana, prádlo zde namočíte a zvolíte teplotu, která je nastavitelná od - °C. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Drobná místní koroze pláště, steřilá vypouštěcí hadice - viz foto. Pračka se ovládá třemi otočnými.


Osobní převzetí Černošice a okolí, Praha po dohodě i jnde. Lehká malá kombinovaná pračka s odstředivkou, žádné ruční praní doma a na cestách, vhodná na menší množství prádla (do kg), přidáte pouze teplou vodu a prací prostředek, kapacita odstředění 1. Popis: Prodávám starší pračku zn. ROMO , vhodná na chatu a chalupu, zabijačky atd. Trávite veľa času na chate, chalupe alebo všeobecne mimo domova v podmienkach, kde nie je prívod úžitkovej vody?


Ak áno a stále riešite čo urobiť so špinavou bielizňou, potom si určite zaobstarajte vírivú práčku Romo RC 390. Děkuji za všechny nabídky z Brna i okolí i odjinud. Prodám viz foto tuto plně funkční a na své stáří velice pěknou vířivou pračku ROMO R 190. Vše funguje jak má, neteče a není rezavá. Materiál vany: nerez Max.


Odstředivka a vířívá pračka Romo Prodám úplně novou odstředivku Romo Ca vířivou pračku Romo R190. Ani jedna nebyla doposud vybalena ani použita a jsou pořád v originálním balení. Prodám funkční bubnovou pračku značky romo , v pěkném stavu. Jednoduchá na ovládání, snadná obsluha. Vírivá práčka Romo R190.


Je preto vhodná aj do miest, kde nie je zavedené vodovodné pripojenie. Všechny sporáky Romo disponují dvířky se třemi vrstvami skla, která lze velmi snadno vyjmout a vyčistit. Koupím starší vířivou plně funkční pračku se ždímačkou Romo fulnek, i jiný typ pračky se ždímačkou, ne automatickou, prosím nabídněte, cena dohodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky