středa 31. října 2018

Digestor bez komina

Ahoj maminky, budem dělat novou kuchyň a chtěla jsem se zeptat jestli někdo máte digestoř bez vývodu do komína. Máme starší dům, takže to není tak jednoduchné. Co si o tom myslíte, máte někdo takovou? Pročištěný vzduch se vrátí zpět do místnosti.


Výhodou recirkulačního režimu je, že se v zimě neodvádí také teplo z kuchyně.

Další využití recirkulačních digestoří bez odtahu je v kuchyních, kde by bylo příliš složité nebo cenově nedostupné vést odtah digestoře vně budovy. Určitou roli také hraje. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Ale co s digestorom v kuchyni? Urcite to nemozem nechat vsetko (pri vareni) tahat do rekuperacie. Ja viem, ze mi tu budu radit digestor bez odsavania do komina , ale skratka ma to urcite nevyhody a preto by som radsej volil odsavanie cez komin.

Digestor má v kuchyni svoje nezastupiteľné miesto. Okrem odstraňovania vôní, či zápachov totiž v konečnom dôsledku odsáva aj vlhkosť. Odstraňuje pary, ktoré by sa inak usádzali na stenách.


Preto, či už v kuchyni trávite viac alebo menej času, nemalo by to mať vplyv na to, či sa rozhodnete kúpiť si digestor. Zíde sa za každých okolností, či už varievate pravidelne. Zabraňuje rozširovaniu pachov a mastnoty po celom bytovom priestore. Je neoddeliteľnou súčasťou kuchynskej linky z estetického hľadiska či funkčnosti.


Chráni Vaše domáce vybavenie a steny pred usadeninami a mastnotami. Samozrejme, digestor je spotrebič, pri ktorom prevádzka bez údržby nie je prakticky možná. Navyše, ak chcete, aby vaša kuchyňa vyzerala dobre ako celok, je potrebné udržiavať aj vzhľad digestora čistý a vyleštený. A na efektívne odsávanie zase udržiavať vnútro digestora. Ale ako hovoríme, nič sa nemá preháňať.


Výsuvný odsavač par se třemi stupni výkonu zajistí svěží a zdravý vzduch během vaření. Omyvatelný filtr a LED osvětlení dělají z tohoto odsavače par skvělého pomocníka při vaření. Obecně platí, že čím větší kuchyň máme, tím větší a výkonnější digestroř potřebujeme.


S našimi radami se dopracujete k nákupu digestoře, která bude vyhovovat vašim požadavkům – tiše a bez složitého obsluhování odvedete přemíru par a zápachů z vaření.

Podskrinkový digestor bez odťahu. Ak žijete v byte bez komína, je recirkulačné digestor bez odťahu jasným riešením. Takýto odsávač pár funguje v režime recirkulácie, kedy vzduch prechádza cez tukový alebo uhlíkový filter.


Ten ho zbaví pachov a následne je čistý vzduch vypustený späť do kuchyne. Podvesné digestory pod. Práve výkon rozhoduje o tom, či digestor bude odvádzať správnu prácu vo vašom vnútornom priestore kuchyne. Potrebný výkon si však môžete ľahko spočítať. Pro správné odsávání par je dále důležitá samotná konstrukce digestoře.


Jde například o pozice a celkovou plochu filtrů, hloubku digestoře, vnitřní vedení vzduchu a taktéž o provedení odtahového potrubí, které by mělo mít co nejkratší cestu bez zbytečných záhybů, ať se nepřipravujete o výkon. Ich šírka je od 5 6 cm. Materiálové prevedenie a farebné kombinácie sú rôzne. Odťahový – tento digestor potrebuje odvod nasatého vzduchu, čo znamená, že musí byť pripojený na vetracie potrubie alebo komín, ktoré vedú vzduch preč.


Pre malé kuchyne sú vhodné vstavané digestory. Do priestrannejších kuchýň s komínom volíme komínový digestor , ktorý sa upevňuje na stenu a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky