úterý 30. října 2018

Čím vyčistit lednici

Každá lednička potřebuje čas od času důkladně vyčistit zevnitř i zvenku. Police je třeba očistit od rozlitého mléka a potraviny s prošlým datem trvanlivosti potřebují vyhodit do koše. Vyčistit lednici dočista do čista a přitom nepřibrat ani deko je snem nejedné z nás.


Jenže chladnička potřebuje i jiné čištění. Jde přece o místo, kde skladujeme potraviny.

A tak zkuste našich tipů, snadno a rychle se zbavíte námrazy a už nikdy se z vaší ledničky nepoline nepříjemný zápach. V čisté lednici se nemnoží nebezpečné bakterie ani plísně a neline se z ní nepříjemný zápach. Díky odstranění námrazy navíc ušetříte až energie.


Lednici vypněte a vložte pod ní hadr nebo staré noviny, které zachytí odtékající vodu. Pokud to jde, vyndejte veškeré potraviny. Vynechte všechny agresivní chemické prostředky.


Po těch sáhněte maximálně jen na opravdu odolné skvrny, se kterými si žádné z níže uvedených čističů neporadí.

Odstraňuje vodní kámen, šmouhy i nežádoucí. Vždy ale berte v úvahu, že čím více přihrádek, šuplíků a různých okének budete v lednici mít, tím více se při čištění nadřete. Aug Mám ji v mražáku – na té těsnící gumě, v těch záhybech,strašně špatně se to čistí a vlastně to ani na vyčistit nejde.


No a samozřejmě,že se ta plíseň objevuje i. Jul kroků, jak vyčistit ledničku včetně těsnění a odtoku. Lednice, i když se to možná nezdá, má v sobě velké množství bacilů a tak je třeba ji čas od času vymýt a také v ní udělat pořádek, vyházet zkažené potraviny a vyčistit každý kout lednice. Chladnička potřebuje čistotu! Důvodů, proč lednička zapáchá, může být několik. Spousta lidí skladuje potraviny špatně.


Připravili jsme pro vás návo díky kterému už nepříjemný pach nebudete muset v budoucnu řešit! Prosím nevíte někdo čím by se dal vyčistit zažloutlý bílý plast? Poradíte mi, jak ten plast aspoň trochu přijatelně vyčistit a čím ? Jde mi o to, že na naší bílé ledničce jsou nějaké původněbílé plasty,.


Naše předrevoluční lednice se. Voda v lednici už rozebírají maminky na webu eMimino.

Koukla jsme do toho odtoku a je tam nějakej humus, vyčistím to a snad to bude. Mar Čím vyčistit odtok v lednici , znáte nějaký trik? Přečtěte si rady a zkušenosti na téma ucpaný odpadový kanálek v lednici.


Odstranění už napadených potravin a důkladné vyčištění. Vždycky když potřebuji vyčistit ledničku, tak používám hadr namočený do vody s trochou octa. Pradí mě někdo, čím vyčistit (vybělit) zažloutlou lednici na povrchu.


Ocet zbaví lednici všech pachů. Bob9Sprej Maxima SCna motokros to myslim,na umytou suchou kolku,hadrik a jedes,udela se na tom. Jen tam asi bude spousta silikonu,protoze kdyby jsi chtel nalepit samolepku,nemas sanci. Potřebujete vyčistit nerez právě teď, a žádný ze speciálních čističů nemáte po ruce?


Pak se zkuste podívat mezi potraviny a hledejte oblíbená „čistidla“, jako je jedlá soda nebo ocet. Kašička „uvařená“ ze sody a vody pomůže k odstranění větší špíny a napálenin, ocet leští.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky