čtvrtek 11. října 2018

Vinotéka guzzanti gz 12

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Hlučnost je tedy maximálně eliminována a pohybuje se do hodnoty dB. Vnitřní kapacita vinotéky je litrů a pojme lahví díky chromovaným drátěným policím.


Vinotéka guzzanti gz 12

Jednodveřová vinotéka značky Guzzanti pojme až lahví vína, celkový užitný objem 35l je tak využit na maximum. Mezi hlavní přednosti této vinotéky patří tichý chod (dB) a také spotřeba energie (kWh). Díky displeji s LED diodami budete mít o všem přehled. Vďaka elegantnému čiernemu prevedenie zapadne do každej miestnosti. Táto fotografia je vypnutá z lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.


Skvele sa hodí aj do hotelov, penziónov alebo kancelárií. Tichá vinotéka s termoelektrickým chladiacim systémom fliaš. Päť chrómovaných drôtených políc poskytuje prehledné uloženie vašich vín. Teplota sa nastavuje pomocou LED displeja a vnútro vinotéky je modro nasvietený. Táto vinotéka je ideálna pre hotely, penzióny a kancelárie.


Teplota se nastavuje pomocí LED displeje a vnitřek vinotéky je modře nasvícen. Tato vinotéka je ideální pro hotely, penziony a kanceláře. Cílem značky Guzzanti je nabídnout zákazníkovi nejžádanější spotřebiče pro domácnost v nadstandardní kvalitě, pečlivě zpracovaném, líbivém designu za cenu, kterou si může dovolit.


Díky elegantnímu černému provedení zapadne do každé místnosti. Free Shipping Available. Jednodverová vinotéka značky Guzzanti pojme až fliaš vína, celkový úžitkový objem 35l je tak využitý na maximum. Medzi hlavné prednosti tejto vinotéky patrí tichý chod (dB) a tiež spotreba energie (kWh).


Vďaka displeju s LED diódami budete mať o všetkom prehľad. Přidejte vlastní názor na produkt Procházková, 14. Dobrý den, chci se zeptat na dostupnost výrobku.


Guzzanti GZ 12B disponuje termoelektrickým chladiacim systémom bez kompresora a bez vibrácií a vyznačuje sa veľmi nízkou hlučnosťou do dB. Ami tetszik: Tökéletes,esztétikus és praktikus Ami nem tetszik:-Nagyon elégedett vagyok a termékkel. Amiatt választottam főként,mert álló helyzetben is lehet tárolni benne üvegeket,ami a már felnyitott palackoknál lényeges. The Guzzanti company aim to bring to the market the most desirable products in a fresh design, excellent quality and really beautiful packaging that customers appreciate in many countries. Prodejcem je e-shop Alza.


Vinotéka guzzanti gz 12

Nikdo na světě není dokonalý. Vyhodit ho by bylo plýtvání a neúcta jak k lidské práci, tak životnímu prostředí. Termočlánkové - Chladenie prebieha pomocou termoelektrického článku.


Termochladiaca presklená vinotéka - kapacita fliaš. Výhodou je nulová hlučnosť, nulové vibrácie a absencia chladiva. Nevýhodou je vyššia spotreba el.


V jednozónovej vinotéke je možné nastaviť jednu teplotu. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Vinotéka Guzzanti GZ 12.


Jedná se o nový, plně funkční spotřebič.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky