středa 17. října 2018

Bosch mum odšťavňovač

Get Bosch Mum prices in UK. Free Delivery Available! At Pricehunter you have access to millions of prducts at the lowest prices. Produkt je dostupný v těchto online obchodech. Kliknutím na odkaz „Do obchodu“ vyslovujete souhlas s tím, že váš nákup bude sledován (viz ujednání o ochraně osobních údajů).


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.

Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Odšťavňovače Bosch na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Masomlýnek, odšťavňovač citrusů, nástavec na míchání, nástavec na těstoviny, nástavec na odšťavňování ovoce a zmrzlinovač, to je jen několik příkladů široké řady příslušenství MUM4. Umožní vám v podstatě všechno, co byste ve vaší kuchyni mohli potřebovat a chtít. Při vaření, mytí nádobí, praní prádla, chlazení, přípravě pokrmů nebo kávy: Zamilujete si kvalitu, spolehlivost a preciznost domácích spotřebičů Bosch.


Nabízí nastavení rychlosti a navíc silný momentový stupeň.

K robotu obdržíte i lis na citrusy, transparentní. V příslušenství naleznete i masomlýnek či plastový mixér. Vychytávkou robotu Bosch je přihrádka na navíjecí kabel, tak vám nebude nikde na kuchyňské lince překážet. Mísa je dostatečně velká na zpracování kg.


Multifunkční kuchyňský pomocník BOSCH MUM48Rnabízí široké spektrum funkcí a příslušenství, díky čemuž se stane tvojí pravou rukou v kuchyni. Robot je vybaven špičkovým Multi-motion-drive motorem s dynamickou planetovou převodovkou, která zajišťuje správnou rotaci míchacích nástrojů až k okrajům mísy elipsovitými pohyby, takže je celý obsah promíchán. Všestranný pomocník při vaření i pečení. Tento univerzální kuchyňský robot značky Bosch v bílém provedení, je nejen jasnou ukázkou klasiky mezi kuchyňskými roboty, ale svou jednoduchostí nadchne nejednoho spotřebitele. Na ceně se odrazila zejména nabídka funkcí tohoto modelu, na malý výběr si rozhodně nemůžeme stěžovat.


Kromě standardního šlehání a hnětení získáte i mixér, masomlýnek, funkci strouhání, krájení, lis na citrusy a odšťavňovač. V tomto ohledu tak můžeme model Bosch označit za opravdu multifunkční přístroj. K dispozici jsou dva stupně rychlosti při odšťavňování a to pro měkké a tvr.


Robot je velmi lehce ovladatelný a díky jeho funkcím, jako je strouhání, krájení, hnětění, mixování a šlehání zvládnete všechny úkoly v kuchyni. Tento robot neoslní výkonem ani kapacitou, variabilitou a výbavou ale může konkurovat i některým dražším přístrojům a tak může být dobrou volbou. Roboty s automatickými programami SensorControl Plus zaistia ideálnu konzistenciu cesta alebo šľahačky a samozrejmosťou je aj planetárny systém miešania. Bosch MUM 48Rjsem si vybrala,protože jde časem dokoupit různé příslušenství. Určitě bych ho doporučila.


Mám v kuchyni hodně spotřebičů této značky ,již několik let a zatím bez poruchy. Co byste řekli stylově laděným spotřebičům Bosch řady Styline?

Má sedm rychlostí a praktický LED ukazatel. BOSCH , SIEMENS NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ. Pro usnadnění dohledávání dílu uveďte prosím výrobní číslo vašeho spotřebiče nebo ofoťte výrobní štítek a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky