středa 3. října 2018

Myčka nádobí 45

Obvyklé rozměry jsou × × cm. Kapacita myčky se udává v počtu sad nádobí. Sada nádobí představuje hluboký, mělký a dezertní talíř, šálek s podšálkem a příbor. Skvělá myčka nádobí , jež ulehčí práci, ušetří vodu i energie a postará se o bezvadně čisté nádobí.


Nabízí mnoho různý chytrých programů mytí i sušení a navíc je extrémně tichá.

Oproti standardní 60cm variantě zabere méně místa a zvládne umýt 8–sad. Před pořízením zkontrolujte rozměry myčky v produktovém. Vestavné myčky nádobí šířky cm.


Náplň je až na sad nádobí. Spotřeba vody je pouhých litrů. Všechny příbory lze uložit samostatně do speciální zásuvky, nečistota pak bude odstraněna bezezbytku.


Objem myčky se udává v počtu sa které myčka umyje na jeden cyklus mytí. Nejčastěji bývá sad , sad a sad.

To jsou totiž atypické velikosti, které nejsou běžné. Je vhodná především pro větší rodiny. Své využití v menších rodinách si najdou i úzké modely s nižší kapacitou.


Většinu zboží zasíláme okamžitě. Myčka Bosch, AEG, Whirpool. Rozhodli jste se pro koupi nové myčky na nádobí ? Kromě vestavných myček nádobí a stolních myček nádobí vám nabízíme také klasické volně stojící myčky. Liší se od sebe zejména kapacitou, cenou i spotřebou vody a energie.


Zvažte, která bude pro vás ta nej! Produkt je dostupný v těchto online obchodech. Kliknutím na odkaz „Do obchodu“ vyslovujete souhlas s tím, že váš nákup bude sledován (viz ujednání o ochraně osobních údajů). Speciálně vyhrazená zóna v myčce, kde se důkladně umyje i velmi znečištěné nádobí. Velmi špinavé nádobí už není nutné namáčet nebo předmývat.


Najděte to nejideálnější místo, které pro jistotu několikrát přeměřte a napište si, jakou hloubku a šířku může myčka mít. Dále se ujistěte, že bude možné napojení na odpa přívod vody i elektrické energie. Spočítejte si také, kolik nádobí se u vás denně, případně týdně umyje.

Můžete vybírat z vestavných, volně stojících a plně integrovaných myček. Elegantní stříbrná myčka nádobí Philco PDP Vám kvalitně umyje nádobí v poměrně krátkém čase. Zvlášť vhodným programem je minutový při teplotě 60°C. Její přední vlastnosti jsou: tichý chod dB, snadné ovládání a. Využijte svou kuchyň co nejlépe a pořiďte si jednu z našich energeticky účinných myček nádobí.


Vybírat můžete z řady tradičních i moderních barev a povrchových úprav tak, aby se vám myčka hodila do kuchyně. Na všechny myčky nádobí poskytujeme pětiletou záruku, jež zajišťuje kvalitu a výkonnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky