středa 31. října 2018

Indukční deska bosch

Naše indukční varné desky sice ještě nedokážou zázraky, ale ve srovnání s konvenčními varnými deskami se přesto dokážou pořádně blýsknout. Takže můžete večeři servírovat rychleji a zároveň spotřebujete. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


Indukční deska bosch

Automatická detekce aktivuje pouze potřebnou zónu. Snadnější údržbu má bezrámečková indukční deska. Bezrámečkové indukční desky se snadněji udržují.


Mají rovnou hladkou plochu, na které se neusazují nečistoty. Okraje může mít taková indukční deska zkosené či zaoblené. Flexibilní zóna vlevo vám umožní použít pekáč nebo hrnce. Free Shipping Available.


Deska je vybavena časovačem, který. Inovativní indukční varná deska Bosch PIF675FC1E je výkonný model s praktickými funkcemi a atraktivním designem. Umožní rychlé a bezpečné vaření s jednoduchou údržbou a nízkou spotřebou energie. Zamilujete si její dotykové ovládání a radost vám budou dělat čtyři výkonné varné zóny s funkcí PowerBoost a mnoho.


Vaření na indukci je rychlé, s nízkou spotřebou energie a snadným čištěním varné desky. Ovládání DirectSelect umožňuje přímou a snadnou volbu varné zóny, stupně výkonu a dalších funkcí. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Vyniká elegantním provedením v černé barvě a jedinečným nerezovým rámem pro jednoduchou vestavbu do kuchyňské linky. Indukční varné desky Bosch na Alza. Electronics - Shop Today!


Ovládání TouchSelect: zvolte varnou zónu a snadno nastavíte požadovanou úroveň výkonu. Prohlédněte si podobné produkty nebo nás kontaktujte, nabídneme vám podobný produkt s dodáním ihned. Při vaření využívají princip elektromagnetické indukce, díky čemuž nevzniká teplo v desce, ale přímo ve dnu nádoby.


Snižují se tak tepelné ztráty a vaření je opravdu úsporné. Oproti klasickým elektrickým deskám navíc pracují indukční desky o poznání. Má indukční varné zóny s rozpoznáním velikosti hrnce a funkcí PowerBoost pro každou varnou zónu.


Jedna z varných zón je s rozšířením na pečící zónu a na výběr máte ze stupňů výkonu. PowerFlex V šířce 800mm pro instalaci nad pracovní deskou nebo pro zapuštění Rychlé předvaření – TwinBooster Komunikac. Genuine Bosch Spare Parts. Většinu zboží zasíláme okamžitě.


Všechny zóny jsou vybaveny funkcí PowerBoost, CombiZone nabízí flexibilitu díky možnosti spojení varných zón. Bosch PXE675DC1E je moderní varná deska , která se postará o rychlou a snadnou přípravu jídel. Navíc, jelikož pracuje s indukcí, je i velmi šetrná. Využívá ovládání DirectSelect Premium, které poskytne velmi rychlý a snadný výběr ať už stupně výkonu nebo varné zóny.


Domů Vestavné spotřebiče Varné desky. V naší nabídce naleznete varné desky od předních výrobců a vybírat můžete podle jejich funkce – sklokeramické, indukční a plynové. Varná deska patří k nejvyužívanějším kuchyňským spotřebičům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky