pondělí 29. října 2018

Výsuvná digestoř 50 cm

Omyvatelný filtr a LED osvětlení dělají z tohoto odsavače par skvělého pomocníka při vaření. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Podvěsný odsavač par, který si ve třech rychlostech lehce poradí s odcházející parou a pachy při přípravě pokrmů.


Tukový filtr účinně pochytá i odpařující se mastnotu. Vařte bez všudypřítomné páry a nepříjemných pachů. U nás najdete digestoř doslova nad každý sporák a do všech kuchyní - včetně ostrůvkových nebo výsuvných digestoří. Vybírejte ze stovek produktů pohodlně na jednom místě - na FAVI.


Zvětšuje manipulační prostor nad varnou deskou. Nabízí možnost práce v odtahovém i recirkulačním režimu. Hlavní výhodou výsuvných odsavačů par je jejich nenápadnost - vysunou se pouze, jsou-li potřeba. Pro zástavbu do kuchyňských linek jsou vhodné výsuvné digestoře Faber , výsuvné digestoře Cata , výsuvné digestoře Empire a výsuvné digestoře Best.


A to v oblasti svícení, proudění vzduchu a spotřebě elektrické energie. Vestavná výsuvná digestoř Mora OT 6X se vyznačuje vysokým výkonem a dobrou účinností. Slabší je z pohledu filtrace tuků, je také mírně hlučnější než je běžné. Ovládá se klasickými tlačítky, volit můžete ze úrovní.


Digestoř lze vestavět do standardní pracovní desky a díky speciální konstrukci zůstane po instalaci ve skříňce dostatek místa pro zásuvky se standardní hloubkou. Odsavač par 3SpaceSaving s elegantním designem je plně vestavěný do skřínky. K jejich instalaci je zapotřebí mnohdy jen kuchyňská skříňka (recirkulační digestoř ). Druhy podvěsných digestoří. Dle šířky dělíme odsavače par na druhy: Podvěsné digestoře cm.


Ideální jsou do menších kuchyní. Výška – digestoř by měla být umístěna min. Pa), hlučnost Lw – dB(A), rychlosti, odsávací jed. Komfort při práci výrazně ovlivňuje hluk, jaký digestoř při své práci vydává.


Ovládání pomocí posuvu se rychlostními stupni. X Praktický kuchynský odsávač KTH 10. Výsuvná digestoř KTH 10. X značky Kernau je teleskopickým odsávačem šířky cm. Díky svojí kompatibilitě, idálně zapadne do malé kuchyně.


Stejně důležité je i umístění odsavače nad varnou plochu. Pokud nemáte možnost v kuchyni odvést páru ven, využijte jednoduše funkci recirkulace. Diskrétní odsavač par se ukrývá ve skříňce nad varnou deskou a je viditelný pouze tehdy, když ho potřebujete. Během vaření jej lze hladce vysunout a aktivovat, poté ho stačí pouze jednoduše skrýt. Sleduje současný trend čisté a kompaktní linie kuchyně, na rozdíl od ostatních vestavných digestoří je však vybavena unikátní technologií SOS.


Vestavěná digestoř Bosch DFR 067Aje výsuvná a je tedy možné ji zapustit do horní kuchyňské skříňky a zcela ji tak skrýt. Je vybavena ventilátory, které zajišťují její dostatečný výkon, ten lze nastavit ve stupních. Digestoř je možné po zakoupení speciálních filtrů používat také pro recirkulaci vzduchu. Sháníte do kuchyně novou digestoř ? Tak to jste tu správně.


Ty naše mají spoustu chytrých funkcí, díky nimž efektivně odvádějí pachy, aniž by to ovlivnilo teplotu v kuchyni. Některé jsou vybavené uhlíkovým filtrem k recirkulaci vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky