úterý 2. října 2018

Ruční mlýnek na maso nerez

Vybíráme: mlýnek na maso. Mleté maso je velmi oblíbenou surovinou v mnoha domácnostech. Kdo si někdy vyzkoušel mletí ruční , velmi rychle uvažoval o tom, jestli by si náročnou práci nemohl nějak usnadnit. Plastové mlýnky na maso jsou nejlevnější a jsou obvykle menší.


Německá firma AdHoc Design se specializuje na výrobu kvalitních mlýnků na koření už řadu let. Litinový mlýnek na maso.

Tradiční ruční mlýnek na maso je vyrobený z kvalitní pocínované litiny odolné vůči korozi. Pomůže namlít maso na přípravu sekané, karbanátků, boloňských špaget a mnoho dalších pokrmů připravovaných z mletého masa. Snadno a rychle si tak můžete připravit kvalitní základ na tatarák pro partu přátel nebo rodinu.


Kvalitní nerezový mlýnek nejen na mletí masa Skladem Bohužel, zboží již nemáme. TIP S tímto produktem souvisí další příslušenství. Tento produkt již nemáme k dispozici.


Mlýnek na maso ruční č. Daruji ruční mlýnek na maso značky REKORD 5. Jedná se o litinový výrobek, plně funkční.

Možno využít i jako RETRO dekoraci. Ruční mlýnek na maso Jata 998. Jestliže oceníte, že při vaření místo předem připravené směsi z neznámého masa můžete použít kvalitní čerstvě namleté maso , pak je pro Vás tím správným pomocníkem do kuchyně kvalitní ruční mlýnek na maso značky Orion.


Ke stolu nebo pevné ploše připevníte pomocí kovové šrouby. Ač jsou mlýnky na maso prvoplánově vhodné pro mletí masných produktů, nejeden mlýnek na maso Vám díky speciálním úpravám zajistí možnost namletí kvalitní domácí strouhanky, ale i namletí sýru, zeleniny, ale i máku. Náhradní díly k mlýnkům na maso PORKERT (17) Nože, desky, příslušenství Nabízíme veškeré dostupné náhradní díly a další příslušenství k výrobkům značky Porkert. Po každém mletí je zapotřebí se připravit na náročnější ruční údržbu.


Za stále ještě poměrně rozumnou cenu totiž zákazník dostane pečlivě navrženého a zkonstruovaného pomocníka. Jednotlivé zásobníky s vlastním mlýnkem se jednoduchým a rychlým způsobem mění s otočnou jednotkou. Spojení tradice a moderny - ruční nerezový mlýnek na maso od italského výrobce TRE SPADE.


Jeden z nejlepších strojků na evropském trhu. Je tak elegantní, že ho nemusíte skrývat v komoře, na lince se bude vždy vyjímat. Umele maso , cibuli či housku rychle a spolehlivě. Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku.


Dáváme přednost kvalitě, a proto u nás zakoupíte české mlýnky na maso , mák i strouhanku, které skutečně melou! Jejich vzhled se téměř nezměnil a vynikají dlouhou životností. Nyní navíc za akční ceny!


V nabídce máme také ruční mlýnky na pepř a sůl. Použití je velmi snadné, složený.

Celo nerezový ruční mlýnek na maso č. Velké řeznické mlýnky na maso n abízíme jako potřeby nejen pro zabijačky, ale i mlýnky na maso ve velikostech 1 a 32. Všestranný, odolný a mlýnek je vyroben z kvalitní. Plnění v horní části pod kličkou, která se snadno nasazuje a snímá. Hrubost mletí si můžete velmi snadno regulovat pomocí utažení matky ve spodní části mlecího mechanismu. Rozměry - průměr 5cm.


Materiál - nerez , plast, keramický mlecí mechanismus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky