středa 3. října 2018

Clatronic mg 3519

Multi grill for double-side fat-free grilling. Stainless steel housing. Non-stick grill plates with extra deep grooves for strong grill pattern. Thermally insulated handles. It has non-stick, deep-grooved grill plates.


Ideal for grilling panini, steaks, fish, vegetables and double-fat barbecue. The dining area is large enough. Tapadásmentes felületén olaj nélkül, egészségesebben grillezhet.


Má nepřilnavé grilovací desky s hlubokými drážkami. Skvělě se hodí pro grilování panini, steaků, ryb, zeleniny a oboustranného grilování bez tuků. Prostor pro přípravu pokrmů je dostatečně velký. Má nepriľnavé grilovacie dosky s hlbokými drážkami. Skvele sa hodí pre grilovanie panini, steakov, rýb, zeleniny a obojstranného grilovania bez tukov.


Clatronic mg 3519

Priestor pre prípravu pokrmov je dostatočne veľký. All manuals on ManualsCat. Free Shipping Available. Cenově atraktivní kontaktní gril s dostatečně velkou grilovací plochou a moderním designem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Díky snadné obsluze a údržbě je na vás jediné – užít si grilování s rodinou a přáteli na maximum. Hodnocení produktu:. Kontaktní gril obustranné grilování bez tuku nerezové pouzdro krátká doba vaření nepřilnavé grilovací desky s. Povrch grilovací plochy je nepřilnavý a snadno udržovatelný v čistotě, vybavený extra hlubokými grilovacími drážkami pro výraznější vzor. Příkon grilu dosahuje 7W.


Rukojeť elektrického grilu je tepelně izolovaná pro bezpečnou manipulaci. Ideális panini, steak, halételek, zöldségek és kétoldalas zsír nélküli grillezésre. A grill elegendő hellyel szolgál az ételek elkészítéséhez. This video is unavailable.


Povrch grilovacej plochy je nepriľnavý a ľahko udržiavateľný v čistote, vybavený extra hlbokými grilovacími drážkami pre výraznejší vzor. Príkon grilu dosahuje 7W. Rukoväť elektrického grilu je tepelne izolovaná pre bezpečnú manipuláciu. Dál už hledat nemusíte! Lowest Prices on Top Items.


Clatronic mg 3519

Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Shop Everything you Need on eBay! Extra Garancia Standard.


Kepimo plokštelės padengtos nelipnia ir neprisvylančia danga, todėl kepimas bus lengvas ir teiks vieną malonumą. A gyári garancia lejáratát követően, rendeltetésszerű magánhasználat mellett fellépő, tartós belső hibából eredő, a termék alkatrészeinek előre nem látható meghibásodása esetén nyújt fedezetet a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint. Viedokļus un komentārus ieraksta 220.


Clatronic mg 3519

Cenovo atraktívny kontaktný gril s dostatočne veľkou grilovacou plochou a moderným dizajnom. Vďaka jednoduchej obsluhe a údržbe je na vás jediné – užiť si grilovanie s rodinou a priateľmi na maximum.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky