úterý 2. října 2018

Moca konvička

Abyste si vychutnali šálek silné kávy dobré chuti, nemusíte pořizovat drahý a rozměrný kávovar. Bude vám stačit moka konvička a dvě šikovné ruce. Během chvilky si připravíte lahodný nápoj chutnající jako slabší espresso. Jestli je mezi moka kávovary nějaký, který lze bez nadsázky označit za klasický, je to právě tento.


Přes 2milionů prodaných kusů, titul „nejvíce ko. Káva se připravuje pod mírným tlakem, baru, chuťově připomíná espresso a pokud preferujete větší šálek, máte dvě možnosti. Buď si pořídíte konvičku s větším objemem, zde musíte počítat s tím, že například dvojitý. Chcete si připravit v domácím prostředí luxusní kávu?


Tady je návo jak na to. Díky ideálnímu osmibokému tělu z hliníku si budete moci vychutnat tu nejlepší chuť vaší kávy. Objem nádoby je 1ml (šálky). Pro přípravu vynikající kávy není třeba pořizovat neskladné elektrické kávovary za desetitisíce korun. Silnou a lahodnou kávu vám kdykoli uvaří kvalitní moka konvičky TESCOMA.


Hliníková konvička , rozšířená od Itálie až do Spojených států, už funguje spousty let na jednoduchém principu rozpínavosti vodní páry, podobně jako u Papinova hrnce. Káva takto připravená sice není tak silná jako espresso, ale naopak je mnohem silnější než třeba káva překapávaná. Bialetti Dama Glamour - odstín světle modrá Model Dama Glamour je moderní hliníková konvička od tradičního Italského výrobce Bialetti. Pro ty, co chtějí standarní materiál v novém, neotřelém hávu. Pokud však máte doma indukční desku, nemusíte se bát, že byste si konvičku bialettku nemohli pořídit.


Konvičku moka express má doma snad každý Ital, protože nejlépe nahradí chuť espressa, káva z ní je opravdu silná. Nerezová konvička na mocca kávu indukční 7ml - Weis ( Konvička na šlehání mléka 7ml indukce - Weis) Konvička na mocca kávu a šlehání mléka z leštěné nerezové oceli. Moka konvice a french pressy. Výborný pomocník na výrobu pěny na cappuccino, latte a další výtečné nápoje. Praktická dlouhá rukojeť.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jedná se o první kávovar Bialetti, který je vhodný pro indukční varné desky v unikátním designu Moka. Free Shipping Available.


Konvička vás na první pohled zaujme svým nevšedním designem, který v sobě spojuje nadčasovou eleganci a moderní technologie k přípravě lahodné aromatické kávy. Její kapacita vystačí až na tvorbu šálků oblíbeného nápoje, je proto vhodná pro jednotlivce či páry. Nedávno jsem ve svém blogu řešil jaký si pořídit kávovar, avšak ne každý si chce relativně drahý stroj pořizovat, tak jsem se rozhodl sepsat blog, jak si připravit dokonalou kávu z moka konvičky. V zajímavém provedení je tato praktická moka konvička určená pro porce. Jde o první kávovar Bialetti, který je vhodný pro indukční varné desky.


Born in Czech Republic, Martin Konvička is a pianist, composer and a daring young spirit on his way to Parnassus. He participates on projects. Pokud toužíte po oblíbené kávě i na místech, kde nemůžete používat klasickou moka konvičku, jako třeba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky