pátek 26. října 2018

Police na mikrovlnou troubu

Prostor pro mikrovlnou troubu nebo kávovar má výšku cm. Do stávající kuchyně lze zabudovat mikrovlnnou troubu na závěsné konzole pod horní skřínky nebo pokud máme na stěně místo, můžeme vyrobit závěsnou poličku s prostorem na hrníčky a talířky. Vhodné místo pro mikrovlnnou troubou můžeme také vytvořit ve stávající kuchyňské lince zakrácením nebo odstraněním dvířek a otevřením police.


Polička na mikrovlnku Fiber Mounts MC607. Kvalitní a velmi pěkná nástěnná polička - držák na mikrovlnou troubu.

Nosnost police je 35kg. Provedení poličky pod mikrovlnou troubu D32: třešeň, olše, buk, javor, bílá. Tato polička D snadno vyřeší váš problém, kam s mikrovlnou troubou ve vaší malé kuchyni.


Skříňka na mikrovlnnou troubu. Součástí každé moderní kuchyňské linky mohou být i skříňky na mikrovlnnou troubu. Máte li přesnou představu, jak by měla vaše kuchyně vypadat, objednávat si je můžete v mnoha dalších variantách, které vám nabízíme.


Vysoká skříň na standardní vestavnou troubu a vestavnou mikrovlnou troubu výšky 38cm.

Balení obsahuje veškeré kování a úchytky. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). Sázíte-li na vyšší originalitu a umožňuje-li to vaše kuchyňská linka, mikrovlnku zabudujte.


Troubu doporučujeme pravidelně čistit, aby její provoz neztrácel na efektivitě a jídlo nenačichlo zápachem připálenin. Výhodu mají v tomto směru majitelé trub se systémem katalýzy či pyrolýzy, pro které je údržba výrazně jednodušší. Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici. U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu.


Bílé police , dubové poličky, police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI. Na druhou stranu, pokud máte starou plynovou troubu a do nové se vám investovat nechce, může být multifukční mikrovlnka skvělým řešením. Zvolte správný typ mikrovlnné trouby. To, k čemu budete mikrovlnnou troubu používat, je samozřejmě velice důležité, ale nechte si tuto odpověď až na druhý krok. Poradíme vám, jak na to.


Neberte proto výběr na lehkou váhu. Objem mikrovlnných trub se může značně lišit, proto zvažte, jak velkou troubu potřebujete.

Na trhu jsou k dostání trouby o objemu od až do l. Nerez police , Gastro- zařízení pro gastronomii. Pokud to výrobce na obalu nezakazuje, používejte je za tepla. Prostředek nastříkejte, nechte působit, zpravidla se uvádí minimálně hodinu, a pak důkladně vymyjte mokrým hadrem.


Poté vypnu a nechám působit ještě hodinu. Chcete-li umístit mikrovlnnou troubu do skříňky a ne mít ji pouze postavenou na kuchyňské pracovní desce, využijte specielně upravené horní skříňky nebo vysoké skříně - sloupky. V těchto speciálních skříních pro vestavné mikrovlnné trouby jsou dvě otevřené police - jedna pro vestavnou elektrickou troubu a jedna pro vestavnou nebo volně stojící mikrovlnnou troubu.


Kuchyňská linka NINA je v nadčasovém stylu a spadá do systému Studio Stolkar, který se vyznačuje tich. Stačí dát do misky s vodou pár plátků citronu nebo do vody vymačkat šťávu z něj a tuto misku dát do mikrovlnné trouby a tu pak pustit cca na minut na plný výkon. Tímto způsobem vznikající pára odpaří připečené nečistoty, které pak pouze lehce setřete vlhkým hadříkem, citrónová vůně navíc zbaví mikrovlnnou troubu nepříjemného zápachu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky