čtvrtek 25. října 2018

Beko hii 64400 atx

Free Shipping Available. Benefiting from induction technology, this hob helps you save energy by only heating the surface your pan touches, while its sleek design will complement your kitc. Kindersicherung, Restwärmeanzeige, Sensortasten und digitale Kochstufenanzeige sorgen für absolute Sicherheit und einfache Bedienung des Induktionskochfelds.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ovládanie je dotykové umiestnené vpredu. K dispozícii má kontrolku zapnutia, detský zámok. Varné zóny sú vybavené funkciou Booster a časovačom.


Indukční deska pro snadnější a rychlejší vaření. Elegantní černé provedení. Senzorové ovládání na úrovní a booster. Přehledný displej, dětský zámek proti zapnutí desky dětmi. Ochrana proti přetečení tekutiny na desku, automatické vypnutí při.


Chcete doručiť tovar na Slovensko? Replacement Beko Spare Parts. Leider nach einer halben Stunde nicht gestartet! Varná doska indukčná, počet platničiek časovač, detská poistka, dotykové ovládanie, booster a ukazovateľ zvyškového tepla, bez rámika, vzhľad: čierne sklo, povr.


Dál už hledat nemusíte! Beko Booster funkcija omogućava da se zona momentalno ugreje do maksimalne temperature. Genuine Beko Spare Parts. Order Now For Next Day Delivery! Europe’s leading price comparison sites comparing millions of offers.


Beko uredjaji uz besplatnu dostavu na teritoriji cele Srbije. Z bezpečnostného hľadiska je k vybavená detským zámkom, ochranou proti prehriatiu a. Všetky informácie o produkte. Veškeré informace o produktu. Funkcije Displej, Eko funkcija, Tajmer, Pojačavač, nivoa kuvanja. Deska je z praktických důvodů ohraničena stylovým nerezovým rámečkem, díky kterému skvěle zapadne do celkového designu kuchyňské linky a nebude zbytečně výškově přesahovat.


Indukčná varná doska kombinuje výkon a moderný vzhľad sklokeramického povrchu, ktorý sa navyše ľahko čistí. Vďaka systému rozpoznania hrnca je napájaný vždy len priestor pokrytý nádobou. Dámska obuv, Bicykle, Ventilátory.


Beko hii 64400 atx

Rýchle a jednoduché čistenie - vzhľadom na to, že povrch varnej dosky sa nezahrieva, vyliate potraviny sa nepripália - dosku bude oveľa ľahšie udržať čistú. Je vybavena moderní vychytávkou v podobě tlačítka Booster. Tato chytrá technologie vám umožní ohřát požadovanou varnou zónu během okamžiku na maximální výkon. Ieškai internetu pigiau? Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk!


Korpa Zatvorite --. Společnost Beko patří mezi výrobci domácích spotřebičů k osvědčené klasice, se kterou nikdy nešlápnete vedle. Spoločnosť Beko patrí medzi výrobcov domácich spotrebičov k osvedčenej klasike, s ktorou nikdy nešliapnete vedľa.


Stavte na kvalitu a zaobstarajte si indukčnú varnú dosku, ktorú napevno integrujete do svojej kuchynskej linky a budete sa na ňu môcť spoľahnúť každý deň.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky