pondělí 29. října 2018

Kráječ na vejce

Kráječ na vejce

Pro krájení na plátky nebo na na šest stejných dílků. Vynikající pro snadné plátkování vajec, vhodné též pro plátkování vařených brambor, syrových hub apod. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného pl. Varianta A: Správně uvařit vejce na měkko není problém, pokud vejce vložíte do studené vody (musí být zcela ponořené!), kterou pak dáte vařit.


Kráječ na vejce

V momentě, kdy voda začne vařit, necháme vejce ještě 1-minuty ve vodě, voda musí jen probublávat a ne vařit naplno, pak bude hotové tzv. Barva je zasílána náhodně. Kráječ na vajíčka by neměl chybět v žádné kuchyni.


Vážení zákazníci, chtěli bychom vás upozornit na to, že je nyní naše linka plně vytížena, a to převážně ohledně dotazů na ochr. Je perfektní i na přípravu vajíčkového salátu, mozarelly s rajčaty nebo ovocného salátu. Aluminiový kráječ vajec. Kráječ je určen pro snadné plátkování vajec a dalších pochutin.


Jen jeden krok na saláty, rendlíky nebo sendvič chutná sousta zasáhla tuto italskou pochoutku. Kráječ kuchyně může úspěšně sloužit i jako řezačka pro vejce nebo zeleninu. Kráječ „Toscana“ je vyroben z bezpečné do styku s potravinami a tvrdé oceli. Nože a stroje na řezání jsou dobře provedené, snadno se čistí. Set kráječ na vejce a škrabka - modrá.


Rukojeť je uzpůsobena pro zavěšení na závěsnou tyč. Výrobek před prvním použitím umyjte. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Bílý kráječ na vejce Westmark Traditionell.


Kráječ na vejce

Nakrájet, nastrouhat, namlít. To všechno hravě zvládnete s německou značkou Westmark, která je zárukou kvality a tradice ve výrobě pomocníků do kuchyně. Tak dovybavte svou kuchyň nezbytnostmi, které jsou potřeba k perfektní přípravě pokrmů. Pomocí tohoto kráječe lze řezat na plátky a na měsíčky.


Set - kráječ na vejce a škrabka 39. Strunový kráječ univerzální TORO 7cm 49. Kráječ jehož levá část je užívána klasicky, v pravé části je kráječ na šestiny vejce Kráječ vajec (řidčeji plátkovač vajec ) je kuchyňská pomůcka sloužící k nakrájení vajec uvařených natvrdo na stejnoměrně silné plátky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Poštovné 120Kč, Zásilkovna 69Kč. Díky jednotlivě napínaným krájecím strunám dosahuje velmi dlouhé životnosti. Kombinovaný kráječ na vařená vejce z vysoce kvalitního plastu, umožňující krájení vajec na plátky nebo na měsíčky. Materiál: PC, struny z nerezové oceli.


Usnadněte si práci při krájení vajec do salátu s šikovným kráječem na vejce. Dvojitý kráječ na vejce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky