pátek 19. října 2018

Použité lednice

Použité lednice

Použité - použité či servisované zboží bez vady. Obsah balení je kompletní a výrobek je připraven k používání, což vám s klidem garantujeme zárukou na měsíců. Zánovní - zboží, které již bylo krátce používáno a je plně funkční. Nemusíte mít žádnou obavu o jeho spolehlivost. Platí na něj záruka 21.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Rozbalené, použité a zánovní zboží za snížené ceny. Zboží doručíme do hodin až k vám domů. Rádi vám poradíme s výběrem. Prodám tuto plně funkční nápojovou prosklenou lednici.


C - 10°Cventilátorhluk dBdrátěné poličkyvýška 1cmšířka cmhloubka cmautomatické odmrazování chladničkyMožnost dopravy, Praha. Lednice je vyčištěná a vydezinfikovaná. Samostatné jsou bez mrazáku a kombinované jsou ty, které máme většina z nás doma, tedy nahoře lednice a dole mrazák. Pak tu ještě máme americké lednice , které jsou většinou velmi prostorné a mají dvě otevírací křídla.


Pak tu jsou malé lednice , které se vejdou i do skříně. High quality face respirators to boost your protection. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Profesionální lednice s prosklenými dveřmi. Výhodná chladící technika.


Nakupujte u nás levné a kvalitní lednice , mrazáky, výrobníky ledu či vitríny. Plně funkční, předvedu, záruka. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř. R s rychlým dodáním do prac.


Menu × O NÁS NAŠE REFERENCE GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY v ČR DOPRAVA a PLATBA OBCHODNÍ PODMÍNKY KONTAKT. Nová lednice na vás čeká online už dnes. Tento online obchod používá cookies k některým užitečným funkcemi. Například informace o aktuální relaci nebo jazykové nastavení jsou uloženy na Vašem počítači.


Bez použití cookies jsou mo. Zde naleznete inzeráty s tématikou lednice. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky lednice , pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky lednice na Vámi zvolené téma inzerce. Mikrovlnná trouba Privileg Cena 4Kč Pokojové antény.


Kvalitní použité kuchyně z Německa a celé EU včetně spotřebičů levně. Záruka měsíce na spotřebiče. Bazar kuchyňských linek. Vše skladem a vystaveno v ČR!


Provádíme údržbu kuchyní po převozu. Malé lednice si můžete pořídit s kapacitou od litrů až po 1litrů a to jsou snad ty největší z nich. Také si můžete vybrat z různých barevných variant, hlavně bílé, černé a nerez. Free Shipping Available.


Check Out Mask Venetian on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky