čtvrtek 18. října 2018

Plynový sporák se sklokeramickou deskou

Sporák se sklokeramickou deskou se stále častěji stává nezbytným vybavením moderní kuchyně. Uživatelé ho oceňují především pro jeho hygieničnost a bezpečnost. Sporáky se sklokeramickou deskou se přitom odlišují v mnoha aspektech. Elektrický multifunkčný sporák Mora CS 7GW – sklokeramická varná doska;.


Jak vybrat plynový sporák. Výběr založte na velikosti (šířce), vnitřním objemu trouby, energetické třídě účinnosti.

Také se zaměřte na funkce a vybavení sporáku. Tento údaj je důležitý kvůli dispozicím vaší kuchyně. Horký vzduch Klasický kombinovaný sporák s multifunkční troubou se pyšní energeticky úspornou třídou „A“, časovým spínačem, možností odloženého startu a dalšími praktickými parametry. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Především u plynových sporáků se nemusíte bát zapalování ohně. Moderní kombinované sporáky jsou vybaveny automatickým zapalováním knoflíku.


Vy tak nemusíte vzít sirky do ruky!

Vyspělejší jsou i elektrické trouby. Sporák sklokeramická deska, energetická třída A, počet plotýnek objem l, programy trouby: horní ohřev, spodní ohřev, gril, ventilátor a kruhové topné těleso, klasický design, barva bílá ZANUSSI ZCV540G1WA je sporák se sklokeramickou varnou. Výhodou těchto sporáků vyráběných v řadě variant je především snadná obsluha a čistota jejich provozu. V současné době je často užíván sporák se sklokeramickou deskou.


Varná deska s dokonale hladkým povrchem se snadno udržuje. Trouba je opatřena grilem a. Díky svému nerezovému provedení skvěle zapadne do každé kuchyně a bez pochyb se stane vaším oblíbeným pomocníkem při vaření. Klenutý tvar inspirovaný tradičními českými kamny na dřevo, umožňuje horkému vzduchu plynule cirkulovat prostorem trouby, čímž dosáhnete křupavé kůrky se šťavnatým středem při pečení i grilování.


V DOPRAVA Inzerát byl odebran z oblíbených. Sporák elektrický PREMIERE Inzerát byl odebran z oblíbených. Princip elektrické desky je jasný, zapnete a díky odporové spirále se deska začne ohřívat. Indukční deska obsahuje cívku, která je napájena velkým střídavým elektrickým proudem.


Teplo se pak generuje díky magnetickému poli, které vzniká v cívce. Tentokrát jsme se v našem výběru zaměřili na sporáky se sklokeramickou indukční deskou. Dobrou zprávou je, že většina modelů na trhu dosahuje slušné kvality a rozdíly mezi nimi jsou tak spíše ve funkcích a nabídce programů, pohlídat si musíte jen dostatečný příkon přístroje.


Pohodlná příprava jídla Sporáky Amica jsou konstruovány tak, abyste se bez obav mohli pustit do přípravy jakéhokoli jídla. Velký prostor v komoře trouby, řada inteligentních funkcí a kvalitní varné desky vám usnadní práci a díky nižší spotřebě energie jsou navíc šetrné k životnímu prostředí. Volně stojící, elektrický sporák Amica SSA 1X má nerezové provedení se sklokeramickou varnou deskou a elektrickou troubou.


Podívejte se na plynové sporáky s dlouholetou tradicí.

Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Stačí se jen podívat na parametry a bude vám hned jasné, že tady nemůžete udělat pečící a smažící krok vedle. Sporák Mora vlastní šikovnou sklokeramickou desku a klasickou troubu o objemu litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky