čtvrtek 25. října 2018

Philco phje 5020

A Philco gyümölcsfacsaró lassan préseli ki a zöldségek, gyümölcsök és fűszernövények levét, miközben csak minimum hulladékot képez. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Pomalý dvoufázový proces odšťavňování dokáže z použitých surovin vymáčknout maximum.


Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Má dvoufázový proces odšťavení, což zaručí maximální výtěžnost z použitých surovin a zachování důležitých vitamínů, minerálů a enzymů.


Získáte až o více šťávy, která je bohatší na vitamíny, enzymy, antioxidanty a další zdraví prospěšné látky. Získate až o viac šťavy, ktorá je bohatšia na vitamíny, enzýmy, antioxidanty a ďalšie zdraviu prospešné látky. See all the product information. POMALÝM LISOVÁNÍM ZÍSKÁTE O VÍCE ŠŤÁVY. Otočný šnek lisuje ovoce a zeleninu pomalu a důkladně.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. A készülékkel -kal több levet nyerhet ki, mint a hagyományos készülékekkel, a lé pedig sokkal több vitamint, enzimet, antioxidáns és egyéb, az egészséges.


Získate až o viac šťavy, ktorá je bohatšia na vitamíny, enzýmy, antioxidanty a ďalšie zdraviu prospešné látky. Tekintsd meg a termék információit. Dál už hledat nemusíte! Má dvojfázový proces odšťavenia, čo zaručí maximálnu výťažnosť z použitých surovín a zachovanie dôležitých vitamínov, minerálov a enzýmov. Gyümölcscentrifuga boltok, képek.


Dear customer, thank you for buying a PHILCO brand product. Pracuje na principu pomalého lisování a dvojitého odšťavnění. Díky tomu získáte 2x více štávy se zachováním všech živin.


Káva přesně podle vás v pohodlí domova. Až lahodných nápojů stiskem tlačítka ze zrnkové i mleté kávy. Vlastnosti a funkce Nejmodernější technologie pomalého lisování surovin Dvoufázový proces odšťavení Maximální výtěžnost z použitých surovin (až o více ve srovnání s odstředivým odšťavňovačem) Zachování důležitých vitamínů, minerálů a enzymů Jednoduché sestavení a použití Plně rozebíratelný a lehce omyvatelný.


Odšťavňovač Philco PHJE 50je navíc plně rozebíratelný a lehce omyvatelný. PHILCO PHJE 50ŠNEKOVÝ ODŠŤAVŇOVAČ skladem za super cenu. Hasonló termékek kedvező áron. Nezalekne se ani bylinek. Součástí přístroje je nádoba na šťávu o objemu litru a nádoba na dužinu o objemu litru.


S tímto spotřebičem získáte šťávu plnou vitaminů a antioxidantů. V černém provedení se hodí do každé domácnosti a pro všechny příznivce zdravého. Príkon: 2W Najmodernejšia technológia pomalého lisovania surovín Dvojfázový proces odšťavovania Maximálna výťažnosť z použitých surovín (až o viac v porovnaní s odstredivým odšťavovačom) Zachovanie dôležitých vitamínov, minerálov a enzýmov Jednoduché zostavenie a po. Iepērcies interneta veikalā 220. Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy.


Pokud budete mít jakýkoliv dotaz k produktu Philco PHJE. Ingyen szállításév garancia. Köszönhetően a beépített alacsony fordulatszámú facsarónak a szerkezet biztosítja a maximális mennyisérű enzimek, vitaminok, antioxidánsok és ásványi anyagok megmaradását a gyümölcslében.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky