středa 10. října 2018

Bambusová deka

Do kočárku, do postýlky, do autosedačky, pro větší děti na cestování, stále je dobré mít bambusovou deku při ruce. Nabízíme kvalitní bambusové dětské zavinovací a pletené deky různých velikostí. Zdravé, ručně šité dětské přikrývky, vyrobené z unikátní bambusové tkaniny, vhodné pro citlivou dětskou pokožku a děti trpící alergiemi.


Deky mají mimořádnou savost a díky tomu chrání děti proti pocení. Prikrývka je veľmi pružná, čo jej umožňuje zavinúť dieťa. Je svetlá a priedušná po celej svojej šírke. Dvojitá hustota pletení a masivní vazba poskytují úžasný komfort při používání.


Deka vhodná pro postel, kočárek nebo autosedačku. Nenahraditelná ve výbavičce, ideální pro dárek. Momentálně nedostupné 6Kč Detail. Skladem 6Kč Novinka.


Bambusová deka s ponponami- pudrově růžová. Deky jsou vhodné do teplého počasí, protože bambusová viskóza příjemně chladí a výborně saje pot. Eko Deka bambusová tyrkysovo-biela s potlačou zvieratká 80x100cm. Veľmi mäkká bambusová deka príjemná na dotyk. Bambus je prírodné vlákno ktoré nie je chemicky upravované preto zaručuje antialergické a antibakteriálne vlastnosti.


Deka sa dá výborne využiť v kočíku. Dále nabízíme froté ručníky a osušky, utěrky, župany, pyžama, plážové osušky, ložní povlečení. Využijete ji jako šátek, přikrývku i klasickou plenu nejen v horkých letních dnech. Dětské letní deky z bambusové viskózy a bavlny.


Mikroplyšová deka pro miminko je hebká, měkká a velmi příjemná na dotek. Pro letní období je vhodná prodyšná bambusová deka pro miminko již od narození. Deka je lehounká a obsahuje vrstvu bambusových vláken, které nejen regulují teplotu, ale jsou i šetrné k pokožce novorozenců. Materiál deky pomáhá miminku regulovat. Deka Soft Dreams Circles tyrkysová, 1x 2cm.


Deka z mikrovlákna AmeliaHome Ornament, x 1cm. Deka do autosedačky Snugglebundl Veselý puntík. Deky z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě.


Bambusová deka

Obojstranná bambusová deka bordové lístočky. Letná deka z biobavlny žirafy aqua. Detská bambusová deka Pan. Emitex detská deka s vysokou hrejivosťou vyrobená z dvoch vrstiev fleece s úpravou antipeeling. Deka je vybavená odevnými šnúrkami, pomocou ktorých sa deka prichytí v ktorejkoľvek časti kočíka.


Taková deka vám pomůže cítit se mnohem pohodlněji než pod plechem. Letní bambusová deka je skvělá pro děti, které se často spaly ve spánku a jsou náchylné k nachlazení. Lehká bambusová deka vám vytvoří chladicí efekt, jestliže tkanina také obsahuje 1 bavlnu nebo bavlnu s bambusovou směsicí. Takéto plnivo sa nebojí vody a po interakcii s detergentmi sa vracia do svojej pôvodnej polohy.


Bambusová deka

Počas spracovania bambusové stonky nestratia svoje jedinečné vlastnosti, naopak získavajú nové pozitívne vlastnosti. Mäkkosť, príjemná štruktúra, nestráca sa v zhlukoch - čo poskytuje pohodlie pri dotyku. Táto webová lokalita používa súbory cookie, aby sme vám mohli poskytnúť čo najlepšie používateľské prostredie.


Informácie o súboroch cookie sú uložené vo vašom prehliadači a vykonávajú funkcie, ako napríklad rozpoznanie vás pri návrate na našu webovú stránku a pomáhajú nášmu tímu pochopiť, ktoré časti webových stránok považujete za najzaujímavejšie a. Vzdušná a jemná bambusová deka s motívom zajačika Effíka, skvelá pre deti od prvých dní. Swaddle prikrývka nie je plnohodnotná deka s hrubou štruktúrou. Ide o jemnú a vzdušnú tkaninu, ktorá skrýva mnoho pozitívnych vlastností.


Je antibakteriálna a hypoalergénna. Díky svému materiálovému složení je tato deka vhodná přesně tehdy, když je venku dost teplo na normální deku, ale na druhou stranu chcete děťátko do něčeho zachumlat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky