úterý 23. října 2018

České ručníky

Veratex - český výrobce povlečení a prostěradel. Dopřejte si pohodu va vaši koupelně. Rádi vám nabídnem v našem e-shopu kvalitní osušky a ručníky české výroby za výhodné ceny. Vybírat můžete z klasického froté ale i zkáazníky velmi oblíbené bambusové vlákno.


Nabízíme luxusní ručníky ,osušky a župany české výroby za výhodnou cenu.

Nově máme skladem ručníky , osušky a župany s bambusovým vláknem. Bambus má přirozenou antibiotickou funkci, nevznikají v něm plísně, ani se nemnoží bakterie. Nedochází proto ke vzniku nepříjemných pachů. Nabízíme velkou škálu produktů, ať už hledáte klasický ručník do dílny nebo luxusní bambusový ručník do Vaší koupelny.


Nabízíme Vám mnoho velikostí a barevných variant, takže věříme, že u nás naleznete. To jsou naše ručníky a osušky. Vyberte si z mnoha atraktivních vzorů i barev i velikostí.


Rádi byste tradiční froté, jež je příjemné na dotek?

Nebo zvolíte bambusové provedení, které dobře odolává plísním a bakteriím? Ať už dáváte přednost sytým, pastelovým nebo lehkým tónům, vaší koupelně budou dozajista. V nabídce ručníky i osušky s bambusovým vláknem s výbornou savostí a hebkostí, které uspokojí každého náročného zákazníka. Dbáme na to, aby froté ručníky a osušky zakoupené u nás, byly ozdobou každé koupelny. Kromě klasických výrobků u nás nabízíme i ručníky a osušky se speciálními vlastnostmi, jedná se o kolekce Terry, Wa-ter, Prowell a Natural Cotton.


Po příjemné koupeli či sprše je důležité se dobře osušit a to můžete učinit našimi kvalitními osuškami a ručníky. V nabídce máme též kvalitní licencované dětské osušky s pohádkovými motivy, které potěší každé dítě. Zdokonalte si i svoji koupelnu - s našimi pestrobarevnými ručníky a osuškami jí dodáte šmrnc!


V naší nabídce objevíte nejen klasické bavlněné froté ručníky , ale i unikátní bambusové ručníky a osušky. Můžete vybírat z nepřeberného množství barev i vzorů, a stejně tak velikostí. Prohlédněte si naši rozmanitou nabídku a určitě si vyberete pro sebe to pravé. Kvalitní osušky a ručníky objednávejte online v KLiNGEL.


V kategorii froté naleznete osušky a ručníky vysoké kvality v různých barvách, různých velikostí a se zajímavým designem. Objednejte si naši froté soupravu v barvě ladící k Vaší. Jelikož spánkem strávíme třetinu života, je nanejvýš důležité si vybrat nejen kvalitní matraci pro vaše lůžko, ale zároveň je nezbytností, aby jste si místo pro zasloužený odpočinek po náročném dni vyladili do barev a vzorů, které vám budou příjemné a zaručí vám tak zdravý a kvalitní spánek. Navíc prodloužená záruka na let!


Moderní povlečení od českého výrobce Darré Náchod.

Vyrobíme libovolný rozměr. Získejte do Vašeho domova nejen kvalitní ložní povlečení české výroby. Věříme, že naše široká nabídka Vás osloví a budete se rádi vracet.


Zahalte se od hlavy až k patě do sametově hebké osušky. V této kategorii najdete osušky mnoha působivých designů zahalené do výrazných i jemných barev. Merida - sanitární a hygienické prostředky.


MERIDA je evropská výrobní a obchodní síť prodávající sanitární zařízení a hygienické prostředky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky