pondělí 5. února 2018

Držák na ručníky nerez

Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny.


Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI.

Tento výrobek je v provedení vysoký lesk. Nerezové věšáky na ručníky. Vybavení koupelen Doplňky do koupelny Věšáky na ručníky Odebrat filtry. Hledat text Cena 2- 6Kč Od 6Kč -Hledat Barva Umístění nástěnné stojací Typ umístění závěs.


Držák na ručníky-NEREZ Lesk nebo mat? Při výběru koupelnových doplňků budete řešit nejen praktickou stránku, ale také design, provedení a způsob zpracování v matu či lesku. Lesklá je krásná, doslova zrcadlová.


Matná je přirozenější, příjemná, interiéru dodává na útulnosti.

Je to jen na váš jakou variantu si. WC štětky a držáky na ručníky koupit o objednat u OBI. Samostatně stojící kovový stojan na ručníky můžete doplnit háčky na zeď ve stejném provedení. Rozhodně však nějaký stojan nebo držák potřebujete – funguje totiž zároveň jako sušák na ručníky. Na háčku vám ručníky budou schnout velmi pomalu nebo vůbec, v závislosti na vlhkosti vaší koupelny.


Držáky ručníků vybírejte především podle vzhledu, rozměrů a způsobu využití – na jeden ručník, na více ručníků nebo na osušky. Máme pro vás různé typy, například jednoduchý, kruhový, otočný, tříramenný, čtyřramenná apod. Stylové držáky na ručníky se speciálním a dlouhodobě zářivým povrchem. Ručníky na držáku snadno proschnou a ramena je následně možné sklopit, aby v prostoru nepřekážela. Využijte tuto nabídku a vybírejte ze stovek modelů více než značek.


Vás všude otisky prstů? Pořiďte si praktický držák na ručníky , který je vyroben z matné nerez oceli a hodí se do každé koupelny. Jeho součástí jsou otočné držáky na ručníky. Kvalitní zpracování, moderní.


Chromovaný držák na ručníky , věšáky, sušáky a háčky na ručníky nebo utěrky do koupelny. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Každá série nabízí několik provedení.

Držáky je samozřejmě nejlepší instalovat přivrtáním na zeď. Pokud ale do obkladů v koupelně nemůžete vrtat, nabízíme i varianty s možností instalace lepením (bez vrtání). Kč 67Kč bez DPH 81Kč 67Kč bez DPH. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Navíc háčky a držáky na ručníky za trvale nejnižší ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky