středa 28. února 2018

Espresso přístroje

Disponuje novým LCD displejem a novým intuitivním rozhraním, které je přehlednější a umožňuje tak přesnější nastavení mlýnku (až různých nastavení hrubosti kávy), také umožňuje nastavit teplotu vody extrakce kávy. Nejdříve naberte kopeček zmrzliny do sklenice. Připravte 40ml kávy kávy espresso do nádobky přístroje Barista.


Přiklopte víčkem a zmáčkněte tlačítko start. Systém nízkotlakového předspaření dodává do sítka vodu o tlaku přibližně až 4. Tím dovolí kávě v sítku nabobtnat, uvolnit tak aroma a chuť, aby při následném plném tlaku byla zajištěna nejen maximálně rovnoměrná extrakce kávy, ale aby výsledné espresso přesně odpovídalo vašim preferencím.

Kontrola tlaku v bojleru (pára) je kontrolována speciálním čidlem tlaku, je možno vlastní regulace. Přístroj produkuje vynikající espresso a svou konstrukcí je stroj předurčen pro malé kavárny a pravé espresso milovníky. V blízké době zde uvedeme ještě teplotní náběhy přístroje a více technických rad pro obsluhu. Program automatického čistění bez zásahu dovnitř přístroje.


Kompaktní Thermoblock pro správnou teplotu od prvního šálku. Nastavitelný švýcarský kónický mlýnek. Pěnič mléka S automatickým napěňovačem mléka KRUPS si můžete v pohodlí domova dopřát lahodnou krémovou pěnu a ozdobné obrázky na cappuccinu, latté nebo horké čokoládě.


Nespresso vyzvedne Váš přístroj na Vámi uvedené adrese.

Kávovary, presovače, mlýnky na kávu a mnohé další skladem. Snižuje obsah vodního kamene, redukuje látky ovlivňující chuť a vůn. Popadněte svůj oblíbený hrníček, z široké nabídky káv, horkých čokolád a čajů si vyberte požadovaný T DISK a vložte ho do přístroje. Stiskněte tlačítko a dívejte se.


Každý šálek kávy L´OR probouzí okamžik nezapomenutelného potěšení. Odevzdejte se svým smyslům a nechte se podmanit světem intenzivních rafinovaných chutí a aroma. Objevte všechny přístroje Krups na přípravu kávy, od kávovarů na espreso a cappuccino přes napěňovače mléka po mlýnky na kávu! Lepší způsob, jak začít den!


Vybaven ruční tryskou na napěnění mléka, která vytváří ideální bohatou pěnu pro vaše perfektní cappuccino a odkládací plochou na šálky. Espresso Delonghi ECAM 22. English-Czech dictionary. Přečtěte si více informací.


Káva long či espresso díky jedinému kávovaru. S Tlak barů Ruční tryska na napěnění mléka Mletá káva nebo pody Plnění z přední části PŘEČTĚTE SI VÍCE. Nabídka zde není tolik široká, vzhledem ke způsobu fungování tohoto kávovaru. Tím nejběžnějším, co si od něj budete přát, bude asi klasické espresso (případně espresso s určitým vylepšením, třeba s mlékem). Některé přístroje ale umí udělat třeba i latté nebo cappuccino.


Kombinované přístroje Kombinovaný kávovar spojuje pákový kávovar na espresso a překapávač na kávu, a navíc je vybavený tryskou na cappuccino, s kompletním přístupem zepředu, filtrem pro espresso a překapávanou kávu, odkládací plochou na šálky, odnímatelnou odkapávací mřížkou a nastavitelným výdejem páry.

Snadno připravíte ristretto, espresso , kávu nebo kávové mléčné nápoje cappuccino a latté. Vy si v klidu vychutnáváte kávu jako v kavárně, bez starostí. Nově najdete v naší nabídce profi přístroje nejen do kaváren, ale i do domácností.


Typickým představitelem je přístroj Lelit PL60T. Zvlášť pro přípravu páry a pro přípravu teplé vody na espresso. Navíc je přístroj vybaven oddělenou tryskou na.


Pozor si ovšem dávejte na přístroje v designovém provedení, často je totiž hlavní položkou ceny právě vzhled přístroje (popřípadě podpis známého designéra) a samotný kávovar už nedosahuje takové kvality, jakou byste našli u jiných přístrojů ve stejné cenové kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky