úterý 6. února 2018

Kanadské žertíky v práci

Pak jí v noci, až bude sladce spát, dejte ruku do misky s vlažnou (ne horkou, ne studenou) vodou. Je dost dobře možné, že se počůrá - teplá voda údajně spouští čůrací reakci. Pak ale buďte fér a sledujte, jak se věci vyvíjejí - dobírání je v pořádku, šikana už jednoznačně ne - pak je načase se přiznat. Problém nastává, že lidé neberou vážně ani některé vyloženě seriózní články. Tak praví pedie, jako vážně!


Free downloads original icons, plugins for photoshop, original wallpapers, fun, video and more. Jakými kanadskými žertíky si zpříjemňujete pracovní dobu? Potřebujete se pomstít nebo jen někoho trochu pozlobit?


Tak či tak, inspirujte se v naší fotogalerii těch nejulítlejších kancelářských žertíků. Kamarádi i soupeři si ze sebe umí občas hodně vystřelit. Pojďme se podívat na nejlepší kanadské žertíky.


Včera jsme uveřejnili první fotogalerii plnou skvělých tipů na aprílové žerty. Pokud se chystáte dostat někoho doma, v práci nebo ve škole, podívejte se na dalších návrhů, jak si z někoho vystřelit. Prozkoumejte nástěnku „ kanadské žertíky “ uživatele rusnokov na Pinterestu. Sikana v pravem slova smyslu to neni, ale je to hrube poruseni pracovni kazne.


Zamestnanci nejsou v praci od toho, aby si provadeli vzajemne zertiky na hardwaru, ktery jim nepatri! Je treba, aby v tomto byli cesti zamestnavatele tvrdi a nekompromisni. Pak se nedivme, ze maji cesti zamestnanci mensi produktivitu prace nez jejich zapadni kolegove. Chcete na apríla někoho napálit a nevíte jak?


Nabízíme vám jednoduchých způsobů, jak vtipně vyzrát na vaše kolegy, členy rodiny nebo drahé polovičky. Mamka vyprávěla, že si v práci ( za komančů) dost často něco prováděli. Provedli jste někomu nějaký?


Ale pak v dálce uviděla svého hereckého kolegu a kamaráda Pavla Zedníčka, který přemluvil celníky, aby tento divadelní kousek s chladnou hlavou zahráli. Daleko drsnější kanadské žertíky má na svědomí slavná herecká dvojice Kaiser-Lábus, kterou jejich kolegové za neustálé humorné podrazy a provokace téměř. Lidi se navzájem dobře poznají a dokáží pak všichni táhnout za jeden provaz. A když majitel firmy jim není nakloněn, nevadí. Co si takhle zorganizovat turnaj ve fotbale, v tenise nebo v šachách?


Vždyť na něj můžete pozvat i své obchodní partnery nebo zákazníky! Práce je samozřejmě vážná a důležitá věc, ale aby nás to v ní bavilo, je fajn, když tam je dobrá parta. A v každé dobré partě není nouze o vtípky a legrácky. K některým pracovní prostředí přímo vybízí. Nechte se inspirovat, koneckonců blíží se Apríl.


Humor je koření života a pakliže si čas od času neodpustíte nějakou tu legrácku na účet příbuzných, přátel či kolegů v práci , budou se vám zamlouvat následující žertovné předměty. Připravili jsme pro vás žebříček nejoblíbenějších kanadských žertíků. Některé jsou relativně laskavé, jiné poněkud.


Práce v zahraničí je velmi oblíbená a Češi vyhledávají zejména práci ve vyspělých státech, kde se hovoří anglicky. Mezi nejžádanější destinace pro získání pracovních zkušeností a zlepšení úrovně angličtiny patří Kanada, USA, Nový Zéland a Austrálie. Pokud tedy nemáte šéfa, který by měl pro takové žertíky pochopení, raději si naše tipy nechte pro své kolegy. Není větší zábavy než po uspěšném kanadském žertíku. Najděte si zde ten svůj kanadský žertík.


Kanadské žertíky aneb pár tipů jak osladit kamarádům život. Nákup žertovných předmětů – zábava zaručena! Chystáte se na oslavu a chcete svého blízkého potěšit opravdu originálním a vtipným dárkem? Bojíte se, že se narozeninová party promění v nudnou akci be. Kuchyně Lidé Plac Podniky Radost.


Autor: Blanka Datinská Foto: Honza Zima. Legrace musí být, a to nejen po práci , ale hlavně při ní! Snad v každé restauraci s. Každý, kdo byl kdy na táboře nebo třeba na lyžáku ví, co to znamená kanadská noc.


Jedná se o čas, kdy už mají všichni spát ale místo toho se vymýšlejí různé nachytávky a chystají se pasti třeba v podobě pomazané kliky zubní pastou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky