pondělí 26. února 2018

Indukční varná deska aeg

Jednotlivé nádoby tvoří několik vrstev, které zajistí rovnoměrné rozložení tepla. Ebenové sklo hladce splyne s pracovní plochou. Její varné zóny a ovládání nejsou vidět, dokud je vaše prsty nepřivedou k životu.


Indukční varná deska aeg

Přeměňte kuchyň a vaření v pravé potěšení. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Zvolte si při přípravě různých pokrmů tu nejvhodnější konfiguraci varných zón s ohledem na nádobu, v níž budete vařit.


Pouhým stisknutím tlačítka na indukční desce AEG můžete spárovat varné zóny dohromady, a vytvořit tak dostatečný prostor i pro ty největší hrnce a pánve. Hodnocení produktu:. Modulární systém CrystalLine vám při navrhování kuchyně nabízí flexibilitu, díky níž dosáhnete nových kulinářských cílů.


Free Shipping Available. Save Money with eBay Deals. Lowest Prices on Top Items. Start Making Money Today. Million Shoppers Want to Buy.


Exkluzivní nádobí Mastery Collection je navrženo tak, aby se s indukčními deskami AEG dokonale doplňovalo. Varná deska AEG Pure kombinuje elegantní, hladký design s citlivými funkcemi. Skladem v eshopu - odeslání ihned Doručení k Vám již za 1-dny.


Indukční varná deska aeg

Oproti indukčním deskám se plotýnkami jsou levnější a kompaktnější. Můžete používat nádobí všech velikostí a tvarů a deska se přizpůsobí. Neomezujte se u vaření. Inteligentně rozpozná nádobu a ohřívá přímo její dno.


Díky funkci ProCook navíc můžete nastavovat teplotu pouhým posu. Ihned po odejmutí nádoby se varná zóna rychle ochladí, čímž se minimalizují bezpečnostní rizika a možnost připálení zbytku jídla. Díky mnohým funkcím se pro vás stane vaření příjemnou příležitostí, jak udělat radost nejen dětem, ale i celé rodině chutnými pokrmy. Stačí, aby nádobí zakrývalo jeden ze středových křížků. Modely Active Touch mají neviditelné ovládání i varné zóny, dokud nezačnete vařit.


Vždy čerstvý vzduch díky chytré technologii. Detail produktu Do obchodu. Indukční deska představuje nejlepší variantu ohřevu. Biano - Chytrý nákup nábytku a dekorací.


PowerFlex V šířce 800mm pro instalaci nad pracovní deskou nebo pro zapuštění Rychlé předvaření – TwinBooster Komunikac. Desce nechybí ani indikátor zbytkového tepla, na první pohled tak víte, která. Nezbytností je v dnešní době dětská pojistka, zejména pokud vybíráte varnou desku pro rodinu. Nastavení teploty a času se automaticky přizpůsobí spojené varné zóně. Tato skvělá funkce zajistí super rychlý ohřev všech pokrmů.


Díky indukční technologii zůstává oblast v okolí pánve zcela chladná. Plyn, nebo sklokeramická varná deska ? Tuto téměř hamletovskou otázku vyřešila už před několika lety třetí varianta: indukční deska. Ta pojme varné nádoby různých rozměrů, aby vám usnadnila přípravu jakýchkoliv pokrmů. Navíc je i stylovým doplňkem do každé moderní domácnosti.


Ani kuchaři z michelinských restaurací se už za ni „nestydí“ a pořizují si ji do profesionálních kuchyní. Je totiž vyrobena z kvalitního sklokeramického materiálu v elegantním černém provedení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Disponuje praktickou funkcí Stop and Go, dětskou pojistkou a indikátorem zbytkového tepla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky