pondělí 5. února 2018

Sporák s indukční varnou deskou

Jak vybrat indukční sporák. Tyto modely v sobě vlastně kombinují dva spotřebiče – varnou desku a troubu a na základě toho by měl probíhat i jejich výběr. Horký vzduch, l, Gril, Displej.


Moderní sporák s indukční varnou deskou zkracuje dobu vaření díky rychlému ohřevu. Výběr toho optimálního vás bude těšit spoustu let, rozhodujte proto pečlivě – někdy nejde jen o rozdíly mezi plynovými hořáky a indukční varnou deskou.

Mezi elektrickými sporáky můžete vybírat mezi modely s klasickou plotýnkou nebo sklokeramickou varnou deskou. A sklokeramické varné desky se dále dělí na ty s topnou spirálou a ty využívající indukční technologii… aby náhodou někdo netápal, o čem je řeč. Rychlé a přesné ovládání ohřevu.


Sporák s indukční varnou deskou. Trouba s katalytickým povrchem pro snadné čištění. Mimořádně velký ventilátor, který zajistí rovnoměrné pečení pokrmů.


Díky kombinaci velkého a malého grilovacího tělesa dosáhnete těch nejlepších výsledků, vaše jídlo bude křupavé a rovnoměrně propečené. Víte, jaký je rozdíl mezi indukční a sklokeramickou varnou deskou ?

Přestože se na první pohled zdají být k nerozeznání. Kromě rozdílné energetické náročnosti, rozdíl jednoznačně poznáme při vaření. Indukční sporák s multifunkční troubou zaujme energeticky úspornou třídou, přehledným dotykovým ovládáním, objemem trouby až litrů a přednastavenými programy.


Multifunkční trouba disponuje funkcemi, funkcí čištění trouby a horkovzdušnou funkcí pečení. Díky sporáku s indukční varnou deskou je zajištěno efektivní a rychlé vaření, neboť indukční sporák je hned připraven k použití a neprodukuje de facto žádné zbytkové teplo. Výhodou indukční desky je velká efektivita, kde teplo neuniká z okolí hrnce. Sklokeramická varná deska je velmi odolná vůči poškrábání a je schopná se sama vypnout. Kombinujte: sklokeramické, indukční nebo plynové desky a klasické elektrické nebo multifunkční horkovzdušné trouby.


U retro sporáků design Classico. Určitě oceníte i to, že pomocí displeje časovače můžete zkontrolovat průběh přípravy vašeho jídla. Poskytuje vám totiž rychlý přehled o stavu přípravy jídla.


Vsadit můžete na plynový sporák ( varnou desku) s troubou nebo komplet myčky s mikrovlnkou, troubou a varnou deskou (sporákem). Speciální nádobí – pokud si pořídíte indukční sporák , budete muset používat speciální nádobí nebo speciální podložku z feromagnetického materiálu, které je určeno pro tento typ spotřebiče. Se slušnou spotřebou patří do energetické třídy A. Indukční varná plocha má čtyři samostatné zóny s různým výkonem.


Elektrická trouba je vybavena i časovačem.

Celoelektrický sporák s indukční varnou deskou. Displej, časový spínač zapnutí a vypnutí trouby. Ač se sklokeramická a indukční deska na první pohled téměř neliší, najdeme mezi nimi podstatné rozdíly. Na jakém principu fungují, co je pro kterou z nich charakteristické a jak je to například s jejich energetickou.


Vlastnosti varné desky jsme testovali na přípravě palačinek i vařením při nízkých teplotách. Na indukční desky se používá specifické nádobí s feromagnetickým dnem (materiál obsahující železo). Než si pořídíte sporák s indukční varnou deskou , můžete si jednoduše vyzkoušet, zda má vaše nádobí magnetické dno - stačí vám k tomu pouze obyčejný magnet.


Indukční deska poskytuje téměř okamžité a přesné teplo, takže uvaření oběda na indukční desce je mnohem rychlejší než na elektrické a vy máte plnou kontrolu nad vařením. A, objem trouby l, funkcí trouby včetně funkce PlusSteam, teleskopické výjezdy a zásuvka pro skladování plechů v nerez provedení. Díky tomu indukce využívá teplo přesně tam, kde je ho potřeba, aniž by zbytečně unikalo – přímo na dně hrnce nebo jiného nádobí (Zdroj: How Stuff Works ). Vestavné sety spotřebičů za nejnižší ceny na trhu!


Vysoké slevy na každý vestavný set a možnost sestavit si vlastní set spotřebičů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky