neděle 18. února 2018

Servírovací talíř

Servírovací talíř

Skleněné servírovací talíře vyrábíme technologií fusing – lehané stavované sklo. Netradiční skleněné talíře nabízíme v různých rozměrech. Barevné, čiré nebo dekorované. Bez struktury nebo se strukturou. Můžete je použít k servírování nejen na hlavní cho desert, ale také na studenou.


Servírovací talíř

Hluboký talíř je kulatý, s oválnou prohlubní a klenutou hranou. Na talíř můžete servírovat pokrmy dle své fantazie. Cena je uvedena za kus. Potřebujete doplnit jídelní soupravu?


Dokoupit mělké, hluboké či dezertní talířky? Na jednom místě mraky talířů z 3e-shopů! V nabídce najdete hranaté talíře na pizzu, talíře do mikrovlnky i vánoční talíře.


Vyberte si podle parametrů. Ukážeme vám jen ty relevantní. Obdélníkový talíř pochází z kolekce Breeze vyznačující se kvalitním porcelánem s dokonalým designovým propracováním tvarů. Hlavní jídla, dezerty i přílohy, to všechno vypadá i chutná lépe, když to servírujete ve stylovém nádobí, je to tak?


Zkuste třeba ke svému mistrovskému dortu přidat ještě tu pomyslnou třešničku a servírujte ho na skleněném stojanu s víkem. Prohlédněte si celou naši nabídku. Chcete-li si to udělat hezké, pořiďte si kromě talířů (které jsou základem) i stylové servírovací nádobí.


Servírovací talíř

Díky nadčasovému a praktickému designu nádobí splňuje všechny potřeby v domácnosti, bez ohledu na to, co jíte a pijete, a vydrží používání 3dní v roce. Servírovací misky – ideální druh nádobí na různé dipy a omáčky. Klasický kulatý i odvážnější hranatý tvar poskytne dostatek prostoru pro vkusné servírování.


Veselé motivy dětské řady jistě potěší vaše nejmenší. Kladou se na něj všechny talíře a talířky určené na jednotlivé chody, od pečiva a másla až po dezert, přičemž klubový talíř funguje jako ozdobný prvek. Každý, kdo chce připravit hezky vypadající jídlo, by měl sáhnout po tomto servírovacím talíři. Talíř s kvalitním potiskem ryb ve vzhledu akvarelové malby se postará o přímořský akcent na jídelním stole a zajistí, že servírovaný pokrm bude působit velmi lákavě. Glazovaný kameninový talíř v jednoduchém, matně černém designu je ideální pro vytvoření osobitého stolování.


Pro zjemnění kombinujte se sklem či světlými doplňky. Pro zachování rustikálního vzhledu kombinujte s další keramikou či dřevem. Talíř lze mýt v myčce i ohřívat v mikrovlnce. Keramika s žíhanou glazurou je v současnosti velkým trendem.


Tak nezůstaňte pozadu ani vy a pořiďte si tento nápaditý servírovací talíř , který navíc vaší kuchyni dodá rustikální nádech. Jídelní talíř od dánské značky House Doctor má nepravidelnou glazuru v modro-šedém provedení s drobnými zrníčky. Mám dotaz k tomuto produktu Zpět na Klubové Vlastní skla většina zásob ihned k odeslání. Našemu sortimentu rozumíme. Chráněno impregnací, která zabraňuje absorpci vlhkosti.


Ideální pro ovoce, sladkosti, hlavní chod apod. Kolekce nabízí mnoho barev, můžete různě kombinovat jídeln. Tento produkt je vhodný do myčky nádobí. Další slevy kuchyně a jídelny na Kupi.


Banquet, Tognana, KESPER a dalších. V létě jistě oceníte chladicí podnosy i víka, která ochrání vaše dobroty před vedrem a dotěrným hmyzem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky