pondělí 26. února 2018

Sušička prádla spotřeba energie

Hlučnost odpovídá nějakým dB, přičemž k využití máte až programů. Nechybí mix pro smíšenou náplň, vlna, hedvábí, ložní prádlo, snadné žehlení, outdoorové. Hlavní výhodou je výrazná úspora energie , nevýhodou je potom nutnost čistit filtry a mikrofiltry zachycující textil a nečistoty z prádla , pokud sušička nemá samočištění. Kondenzátor je navíc v sušičce.


Orientační spotřeba energie se odvozuje od 1standardních cyklů za rok.

Ovlivňuje ji typ sušičky, kapacita a další faktory. Sušička prádla nabídne užitečné funkce a vybavení. Siemens WT47W540BY je vybavena tepelným čerpadlem, díky kterému je zajištěna velmi nízká spotřeba elektrické energie. Na rozdíl od jiných přístrojů, si totiž dokáže sama udržovat kondenzátor v čistotě pomocí vody, která kondenzátor v průběhu.


Tato sušička prádla patří mezi velkokapacitní, čemuž odpovídá i možnost maximálního objemu prádla až kg. Při plné zátěži na běžný cyklus si řekne spotřebič až kWh, což ročně znamená průměrnou spotřebu. Je to nesporná výhoda, ale na druhou stranu, souvisí s tím i vyšší spotřeba elektrické energie.


SUPF 812W SUŠIČKA PRÁDLA AMICA.

Spotřeba energie kondenzační sušičky prádla. Porovnejte, na kolik vás přijde sušení v jednotlivých. K tomu se hodí i její dětská pojistka a další výbava, ze které jí nechybí vůbec nic. Pokud dbáte na šetření energií a chcete ušetřit nějaké peníze, potom vám tento model.


Pouze sušičky AEG jsou vybaveny filtračním systémem ÖKOFlow, extrémně účinným filtrem, který je snadno přístupný a dobře se čistí. Pokud je nevyčistíte všechny, spotřeba energie se zvýší. Běžné sušičky mají několik filtrů. Díky jedinému filtru usuší sušička AEG každou náplň, a navíc úsporně.


Případně vodu vypustí rovnou do odpadu. Vyšší spotřeba je vyvážena kratší dobou sušení. Vysušíte s ní až kg prádla. Využít můžete až programů. Například jeans, denní, xpress, noční, bavlna na žehlení apod.


Jednak ne každý má prostor, na kterém by mohl vyprané prádlo sušit, a pak také ne každý má čas zdržovat se jeho věšením na šňůru nebo rozkládáním sušáků. Předem plněná sušička LG RC81V9AV3Q s tepelným invertorovým čerpadlem a motorem má kapacitu kg prádla. U těchto spotřebičů hraje roli také spotřeba elektrické energie , tedy zařazení do energetické třídy.

Pro velmi časté praní je skvělá sušička s tepelným čerpadlem, které vám ušetří až energie. Ušetří vám nejen mnoho energie , ale také cenného času, který pak můžete strávit s rodinou a přáteli. Další důležitá informace, kterou se můžete dovědět přímo od výrobce, je spotřeba energie za rok. Bosch Serie WTX87M90BY. Sušičky s nižší třídou jsou spíše neekonomické.


Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace) Popis. V zásadě vám tento údaj říká, jaká je spotřeba při 1cyklech za rok při programu bavlna a průměrné délce cyklu pro maximální kapacitu prádla. Wh a spotřeba energie ve standardním programu pro bavlnu s poloviční náplní 0. Představuje tak rychlejší alternativu ke standardnímu sušení prádla na šňůře nebo na sušáku. Tato senzoricky řízená, svého druhu nejúspornější sušička na trhu, je vybavena Invertorovým motorem s letou zárukou, držákem na vlnu a boty, vnitřním osvětlením bubnu, má možnost napojení kondnzátu na odpa strukturovaný. To je jistě znatelný rozdíl, nicméně pojďme dál.


Technologie tepelného čerpadla přináší účinnější, nákladově úspornější a šetrnější způsob sušení prádla. Teď je potřeba si spočítat náklady na pětiletý provoz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky