úterý 6. února 2018

Indukční vařič sencor

Indukční vařič sencor

Free Shipping A vai lable. Fill Your Cart With Color today! Hodí se ta nejen do menších bytů, ale i na chalupy nebo studentské koleje. Dvouzónový indukční vařič s nezávislou regulací. Sklokeramická indukční varná deska studená na dotyk (teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě).


Minimální tepelné ztráty (účinnost více než ). Speciální sklokeramický povrch pro snadnou a hygienickou údržbu. I na chalupě můžete mít moderní a funkční kuchyňku. Vyzkoušejte dvouplotýnkový indukční vařič se sklokeramickou deskou, na kterém se bude vařit jedna radost! Díky svým schopnostem a výbornému poměru cena, kvalita, výkon, se stal produktem roku spotřebitelského hodnocení.


U vařiče nechybí ani časovač, dotykové ovládání a spoustu dalších užitečných funkcí. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Indukční vařiče Indukční vařiče skladem. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Indukční vařič sencor

Sencor , Orava, Rommelsbacher a dalších. Vařič má dvě plotýnky s nezávislou regulací teploty. Automatická detekce nádob pro indukční vaření.


Parametry produktu: - sklokeramická indukční varná deska studená na dotyk (teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě) - úspora času () a el. Skvělým pomocníkem na chatě, nebo v domácnosti se Státní tato keramická indukční varná deska studená na dotyk s velkým a dobře čitelným displejem. The developed world is on the brink of a financial, economic, social and political crisis - Duration: 18:42. Teplo se indukcí vytváří přímo v nádobě.


Díky tomu dosáhnete až úspory času a úspory energie při vaření. Nakup levně v pohodlí domova. Indukce perfektně ladí s černou leštěnou deskou. S tímto vařičem ušetříte čas i. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Spotrebič je bezpečný, úsporný, ľahko sa čistí a navyše je naň aj príjemný pohľad. Tomuto variču skrátka niet čo vytknúť. DOPRAVA ZDARMA, úspora energie DOPRAVA ZDARMA, úspora energie Vážení zákazníci z Jaroměřic n. Zboží objednané na e-shopu vám po dohodě dovezeme.


Indukční vařič sencor

Vše fungovalo v pohodě až do té doby, kdy jsem si dělal palačinky. První dvě se udělaly rychle a pak jako by přestal vařič fungovat a palačinka se dělala cca min. Pánvice je z litiny, bylo mi doporučeno, že si mám pořídit novou.


Když jsem vařič zakoupil poprvé, nefungoval displej a vynechávalo kolečko regulace teploty. Pro změnu u něj drhnul větrák. Větrák mi byl v rámci záruky opraven a vařič zatím funguje bez problémů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky