čtvrtek 22. února 2018

Odstavnovaci mlynek na ovoce

Odstavnovaci mlynek na ovoce

Odšťavňovací mlýnek na ovoce. Celokovový ruční mlýnek. V horní části mlýnku je násypka navazující na podlouhlé tělo mlýnku, které je opatřeno z boku výtokovým otvorem na šťávu a na konci otvorem pro vylisované zbytky ovoce.


Klika je na opačném konci těla mlýnku. Při použití měkkého ovoce připraví pyré nebo hustou šťávu. Ovoce i zelenina si zachovávají velké množství vlákniny. Pro odšťavňování se využívá šneková hřídel. Vylisovaná šťáva odtéká bočním otvorem v. Mlýnek na ovoce je vyroben z kvalitního materiálu a zaručuje maximální zpracování surovin s minimem nevyužitých odpadních látek.


Výsledná šťáva si zachovává všechny hodnotné látky, včetně enzymů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Podobné fráze na Sleviste.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. V katalogu nemáme podrobnější informace o mlynek na ovoce. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Mlýnek se kterým snadno odšťavníte především drobné ovoce. Vynikající na lisování rybízu, nebo malin. Mlýnek stačí z vrchu naplnit ovocem, za pomocí kličky točit a prolissovaná šťáva jde rovnou do misky, kterou dáte k výpusti tohoto mlýnku. Díky odšťavňovacímu mlýnku na ovoce vyrobíte tak snadno a rychle výtečné domácí šťávy a marmelády.


Litinový odšťavňovací mlýnek na ovoce je ideální pro zpracování drobného ovoce (malin, ostružin, rybízu, jahod), ze kterého připravíte výtečné domácí šťávy a marmelády. Skvěle odšťavňuje – lisuje ovoce a výsledný produkt je zbaven všech slupek a jadérek. Tento mlýnek na ovoce je vyrobený z litiny a slouží pro drobnější ovoce. Jinak řečeno, lze s ním snadno a rychle zpracovávat ovoce z vlastní zahrady. Mlýnek je ideální zejména pro zpracování drobného ovoce , jako jsou maliny, ostružiny, rybízy, jahody a podobně.


Souprava pro odšťavňování ovoce a zeleniny DELLA CASA. This feature is not available right now. Please try again later. Na domácí sirupy už nemusíte mít.


Mechanický mlýnek na odšťavňování vylisuje, při správném postupu a kombinaci, šťávu téměř ze všech druhů ovoce a zeleniny, obilných trav, bylin a klíčků. Inzerát Mlýnek na ovoce odšťavňovač v okrese Hlavní město Praha, cena 200Kč, od Honza na Sbazar. Popis: Mlynek na ovoce tutti frutti.


Jsme Vám k dispozici po - pá - 17hod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky