čtvrtek 1. února 2018

Talíř na těstoviny

Talíř na těstoviny

Talíř na těstoviny Bonna Iris cm. Je vhnodný při servírování různých pokrmů, zejména těstovin, je snadno omyvatelný, vhodný do myčky na nádobí. Tento inovovaný talíř na těstoviny byl navržen tak, aby konzumace fusilli, farfalle, penne a dalších druhů krátkých těstovin byla příjemnější a pohodlnější. Tak tento talíř je přímo pro vás. Dodáváme ve třech designech bez možnosti výběru.


Talíř na těstoviny

Naše misky na těstoviny se ideálně hodí na italské speciality nebo dušené maso se zeleninou. Nabízíme různé tvary, velikosti i styly, takže najdete ty pravé pro každou příležitost. Můžete si pořídit i další talíře a misky ze stejné série a vytvořit si celou jídelní sadu. WINTERBOTTOMS myslí na každého a na všechno.


Uchovat nebo servírovat na stůl se dá díky tradičním dózám, lahvím hrncům, miskám, konvičkám prakticky cokoliv. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Talíř na těstoviny

Navíc osobní odběr zdarma ve. Potřebujete doplnit jídelní soupravu? Dokoupit mělké, hluboké či dezertní talířky? Na jednom místě mraky talířů z 3e-shopů! V nabídce najdete hranaté talíře na pizzu, talíře do mikrovlnky i vánoční talíře.


Vyberte si podle parametrů. Ukážeme vám jen ty relevantní. Porcelánové talíře na těstoviny. Talíře na těstoviny v čistém designu z vysoce kvalitního karlovarského porcelánu potěší nejenom všechny milovníky italské kuchyně.


Pasta talíře jsou vhodné jak na těstoviny tak na italská rizota nebo polévky. Pro komfortní použití talíře je hluboká část v hladkém provedení a reliéf. Už název PURO dává jasně najevo charakter této řady. Jeden na těstoviny a druhý na omáčku. Dále talíř na pokrájené maso, prkénko, nůž a lis na česnek.


Doporučuji vařit na indukčním či plynovém sporáku, protože bude nutné často a rychle měnit teplotu. Přejdeme k přípravě receptu. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno a opravdu pozvolna ji na oleji oestujeme. U vás doma do pracovních dnů Dostupnost v dalších prodejnách kika.


Talíř na těstoviny

Je možné ho kombinovat s talíři z kolekce Granit a získat tak zajímavou soupravu. Chcete vědět, zda je cena 1Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Velice robustní provedení. Ideální na servírování italských těstovin a vynikajících salátů. Cena je uvedena za kus.


Dobré jídlo si vychutnáváme nejen prostřednictvím našich chuťových pohárků, ale také očima. Designéři přenesli prvky kla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky