úterý 6. února 2018

Porcelánová konvička na čaj

Sabichi Bone China, l. Cilio Rechaud porcelánová konvice na čaj s ohřívačem, 1. Jednoduchý a přesto vzhledný design konvice je doplněn o dohřívač na čajovou svíčku, který je stejně jako konvice, v bílé barvě. Detail produktu Do obchodu. Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř.


Vyberte si konvičku na čaj , která bude dělat radost na vašem stole.

Na výběr máte konvice keramické, skleněné, retro i kameninové. Stačí kliknout na FAVI. Skleněné konvice na čaj většinou obsahují i nerezové sítko, které můžete použít na sypané čaje nebo kousky ovoce. Tento typ konvic na čaj je vhodný nejen pro všechny typy čajů, ale také pro jiné studené i teplé nápoje.


Moderní a elegantní design skleněných konvic na čaj se bude na vašem stole skvěle vyjímat. Porcelán lze mýt v myčce nádobí. Kvalitní konvička z porcelánu.


Konvice na čaj s víčkem l. Bílá porcelánová sada s tykví.

Nabízíme keramické a porcelánové barevné i bílé konvice vhodné na servírování čaje, kávy, kakaa i jiných oblíbených nápojů s různými objemy, tvary i motivy. Stylové konvičky jsou vybaveny zobáčkem nebo výlevkou pro snadné nalévání nápojů a ouškem pro pohodlné uchopení. Originální a krásné konvice na čaj jsou nejlepším způsobem, jak čaj stylově podávat. Sada je také vhodná jako dárek.


Jsou skvělým pomocníkem v domácnosti i dárkem pro blízké osoby. K dostání jsou konvice v různých tvarech i podobách, nejčastěji z. Je ideální pro milovníky umění Dálného východu. Připravte si čaj v této originální konvici, vaše smysly se zahřejí na dlouhou dobu. Ke každému stolování s přáteli či rodinou patří dobrá káva nebo čaj.


Abyste mohli horké nápoje elegantně servírovat, je na trhu široká nabídka servírovacích konvic originálních designů a tvarů, určených pro nejrůznější nápoje. Kovové konvice na čaj , např. Ctitelé nebo milovníci sezonního a dárkového sortimentu si mohou vybrat v samostatné kategorii zboží z naší nabídky v kategorii dárkové zboží. Stejným dílem jako keramika a porcelán je pro ctitele skla určena kategorie Sklo.


Tato sada byla oceněna Velkou cenou na výstavě Expo v Bruselu, návrh je od Jaroslava Ježka. Kanvica na čaj - biela. Hrnček na čaj - kamene - biele.


Praktická porcelánová kanvička na čaj. Nádherný hrnček z porcelánu s ne.

Glazura je bezolovnatá a bez obsahu BPA a kadmia. Všechny částí konvičky splňují předpisy EC a FDA pro styk s potravinami. Všechny informace o produktu Čajník Eilles Tea bílá porcelánová konvička na čaj 3ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Eilles Tea bílá porcelánová konvička na čaj 3ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky