pátek 16. února 2018

Mlýnek porlex

Vařím každý den 2-kávy a po roce používání není na kličce patrné vůbec žádné opotřebení. Pokud se někomu takto vymlel otvor v kličce, muselo se jednat určitě o vadnou sérii. Porlex se pořizuje na celý život.


Tudíž také zdražení mlýnku z důvodu zlepšení materiálu v. Pořídil jsem si jej dnes, a tak nemohu posoudit jeho dlouhodobé (ne)kvality, jen ty bezprostřední. Hledáte ten správný mlýnek pro vaši kávu? Tento mlýnek si již získal mnoho fanoušků a dokonce se považuje za jeden z nejlepších na trhu.


Je vybavený keramickými mlecími kameny. Ty se při mletí na rozdíl od ocelových nezahřívají a nehrozí tak přepálení a znehodnocení mleté kávy. Keramické kameny se nemusejí ostřit a mají dlouhou.


Kameny melou přesně a rychle, jednoduše. Za kvalitu si rádi připlatíte? Cenově patří mezi ty dražší modely, investici vám však desetinásobně vrátí svým precizním výkonem. Tělo a většina součástí je vyrobena z kvalitní nerezy. Zpracování je přesné a předurčuje mlýnek dlouhodobému používání.


Nastavení hrubosti velmi jemné. Mlecí kameny jsou keramické a přesné. Na jedno mletí lze připravit až g mleté kávy, což vystačí na přípravu 6. Je lehký a velice skladný.


Jeho váha je jen kg. Kolem obvodu má gumovou manžetu pro lepší manipulaci a při cestování oceníte jeho skládací rukojeť. Celý mlýnek je vyrobený z nerezové oceli. Je vhodný pro vaření šálky kávy. Díky tomu je prakticky nerozbitný.


Perfektní mlýnek jak na domácí použití, tak především na cesty. Díky nerezovému plášti jsou všechny důležité části, zejména keramické mlecí kameny chráněny před sebemenším poškozením. Pokud často cestujete a chcete si vychutnat čerstvě namletou kávu BotaCoffee, tento mlýnek je správná volba.


Detailní popis produktu. Kvalitní keramické kameny mají dlouhou výdrž a umožňují poměrně precizní mletí. Ruční mlýnek Hario Mini Mill Slim Co je malé, to je milé. I při každodenním používání po dobu několika let, bude kávu mlít stejně jako první den.


Ono tak nějak platí, že čím jemnější mletí, tím rovnoměrnější výsledek. Do zásobníku se vleze g kávy. Nahrubo melou tyhle mlýnky méně rovnoměrně než na jemno. Elektrický mlýnek je rychlejší a pohodlnější.


Mlýnek porlex

Na údržbu ale náročnější a rozhodně dražší. A jako u všeho, i u mlýnků si musíte dávat pozor na zmetky. Ku pomoci by vám mohly být recenze na internetu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky