středa 14. února 2018

Chlazení na pivo bazar

Nostalgie od výrobce Lukr. Chlazení Delton H 7 s čerpadlem EBM, El. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů chlazení na pivo.


Chlazení na pivo bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty chlazení na pivo - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Mohu odprodat nové hodiny na COza 9Kč, plnit lahve na biogon nebo CO odprodat tlakové lahve apod.


Stroje - Pivni chlazeni bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Pod chlazením je agregát z ledničky , který lze podle teploty regulovat. Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. Původně používán na chlazení sudů piva (ve stropní části jsou otvory pro vedení trubek na pivo ). Prodám chladící stůl který je vhodný k zabudování pod bar. Prodáváme kompletní klasické i luxusní výčepní zařízení, sestavy chlazení na pivo , vodní výčepní zařízení, kompresory, příslušenství k chlazení piva.


S nafukovacím sklenicí na pivo vám stačí led a láhve vašeho oblíbeného piva. Díky jeho velikosti se do něj vejde dostatečný počet lahví a po vyfouknutí si ho můžete dát i do tašky či batohu. Nafukovací pohár na pivo je skvělý dárek pro každéh.


Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Nepodceňujte vybavení svého výčepního zařízení.


Pořiďte si spolehlivé chlazení na pivo a žíznivé hosté se k Vám jen pohrnou. Jedná se o rozbalené a vrácené zboží. Plechovky 2l, plechovky 5l a soudky 5l - plnění soudků každý pátek a sobotu.


Zásobte se, do 5l soudků stáčíme čerstvé dle Vaší objednávky. Nafukování zabere pár vteřin, ale jeho výsledky můžete sledovat téměř po celý večer. Přejeme příjemnou zábavu. BAZAR - výčepní technika BAZAR - výčepní technika. Lindr KONTAKT výčepní zařízení.


Výčepní zařízení na pivo Kontaktní výčepní zařízení. Kompaktní sada na chlazení pro jednotlivce, studenty nebo na cesty. Mini chladnička Klarstein CoolTour se vejde díky svým kompaktním rozměrům téměř do každého pokoje, je tedy ideální na koleje,. W Úhel až stupňů Více informací telefonicky, po dohodě. Dům a zahrada - Na pivo bazar.


Aukro Podnikání a Průmysl Gastronomie, Hotel Barová technika. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky