úterý 20. února 2018

Nerozbitné skleničky

I když jsou naše skleničky extrémně odolné, i jejich životnost jednou skončí. Pokud nastřádáte 1a více vyřazených kusů, zdarma k Vám vyšleme přepravce, který je vyzvedne a doručí zpět až k výrobci do Dánska. Ten vyřazené skleničky zpracuje a vyrobí z nich opět nové.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Naše nerozbitné skleničky jsou totiž vyrobeny z kvalitního polykarbonátu, který splňuje vysoké požadavky na bezpečnost, moderní design a nezávadnost.

V naší kolekci klubového skla najdete nejoblíbenější tvary skleniček pro různé druhy nápojů. Dvojice stohovatelných skleniček z kvalitního a zdravotně nezávadného plastu, které si můžete zavěsit na klíče, nebo jen tak hodit do kabelky. Z těchto skleniček si vychutnáte svůj oblíbený nápoj kdykoli a kdekoli a nemusíte se bát rozbití. DRINK SAFE linie značky GOLD PLAST prezentuje jedinečnou nabídku sklenic a doplňků, která kombinuje lesk a krásu skla s praktičností plastu. Nerozbitné plastové sklenice.


Mezi klasické filmové scény patří sekvence z Pelíšků, v níž Miroslav Donutil v roli otce upustí duritku na zem, aby překvapené rodině předvedl zázrak nerozbitné skleničky. Letos je to 1let, co český průmyslník a politik Josef Inwald založil slavné a zapomenuté sklárny na Zlíchově.

Pod značkou Inwald byly jeho křehké výrobky vyvážené do všech koutů Evropy. Praha sklárny představuje výstavou v Museu Portheimka. Skleničky na koktejl v barvě lila Plastové koktejlové sklenice jsou určeny zejména na míchané drinky. Jejich výhoda je především v tom, že jsou nerozbitné a opakovaně používatelné. Plastové skleničky na koktejly jsou originálním doplňkem na zahradní párty, popíjení drinků u bazénu.


Vhodné také pro dětskou párty. Dětské nerozbitné skleničky už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Polykarbonátové skleničky jsou opakovatelně použitelné a prakticky nerozbitné , takže při dlouhodobém používání jsou finančně daleko výhodnější než klasické sklo a navíc nezatěžují životní prostředí zbytečným odpadem, jak tomu bývá při použití plastových kelímků. Skleničky (na whisky, víno, pivo) mají ve spodní části speciální přísavku.


Možná to není až tak nesplnitelný sen! Víte jak to bylo ve filmu Pelíšky, když pan Donutil představoval nerozbitné skleničky z NDR? Vypadá to, že soudruhům z Ameriky by mohl pokus o nerozbitné sklo (narozdíl od Pelišků) vyjít. Nabízíme cejchované skleničky , sklenice na víno a nápojové sklo.


Moderní karafy na vodu, tvrzené skleničky na horké nápoje, nerozbitné duritky nebo půllitry.

Značkové sklo od evropských dodavatelů za přijatelné ceny pro kavárny, cukrárny, bary, pivnice, vinárny, jídelny a další gastronomické provozy a rychlá. Pistácie Kvalitní solené pistáciové oříšky, které jsou ideální pochutinou k šumivému vínu. Vyrobeny z polykarbonátu. Přibližný obje1ml. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Recept na vařený tvarohový závin Marie Černoškové, Škola etikety – jak řešit problém během stolování, nerozbitné skleničky duritky a soutěž o kuchařku Pochoutkový rok. Skleničky na víno značky Bo-camp jsou vyrobené z průhledného polykarbonátu, který dokonale vytváří iluzi opravdového skla s tím rozdílem, že jsou prakticky nerozbitné. Sklenice jsou lehké, odolné proti poškrábání, opatřené protiskluzovým kroužkem, dají se mýt v myčce a mají objem litru. Hlavní přednosti Skleniček na víno Bo-camp: ks o. Dají se někde koupit nerozbitné skleničky ? Vaše jméno: Informuj mne na tento e-mail pokud bude moje reakce vybrána jako nejlepší neb.


Název byl pravděpodobně odvozen od termínu dur - tvrdé stupnice. Mnozí si nesmírně odolné sklenice ale pravděpodobně pamatují z filmu Pelíšku, kde se exemplář rozlétl na stovky kousků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky