pondělí 5. února 2018

Chladnička prosklená

Chladničky vinotéka najdete v oddělení - Sandi. Profesionální lednice s prosklenými dveřmi. Chladící minivitrína s osvětlením.


Objem 1l, analogový ukazatel teploty, prosklené dveře, LED osvětlení, stříbrná. Barová chladnička s prosklenými dveřmi. Lednice na zrání masa 3l.

Police jsou stabilní, lze na ně pokládat i těžší váhy, nosnost každé police je až kg. Prosklená lednice se skvěle hodí i do náročného gastroprovozu. Díky této nosnosti se jedná o ojedinělý produkt na českém trhu. Vlastnosti: provedení nerezové opláštění prosklené dveře vnitřní prostor p. Nejlevnější chladničky, jaké lze sehnat na českém internetu, naleznete na našem porovnáči cen HLEDEJCENY.


Srovnáváme ceny ledniček v jednotlivých českých e-shopech a najdeme Vám tu nejlevnější. Není jí zkrátka moc co vytknout, snad jen o něco kratší akumulační dobu. Tento model bude ideálně vyhovovat domácnosti o čtyřech až pěti členech.


Liebherr CMes 5Profi prosklená chladnička.

Osvětlená , obrovská výhoda u téhle lednice je že má zvlášť dvoje dvířka takže nemusíte zbytečně otvírat celou lednici obě dvířka jsou uzamykatelná na klíč. K přednostem chladničky. V naší nabídce si můžete vybrat chladničku podle Vašich představ a potřeb – od malých monoklimatických ledniček bez mrazícího.


Objem 3l, digitální ukazatel teploty, LED osvětlení, prosklené samozavírací dveře, ocelová konstrukce. Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.).


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů prosklená lednice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Ugur prosklená lednice USS 7D2KL, křídlové dveře čistý objem(l): 6l.


Sortiment značky představuje zejména chladicí a mrazicí technika, zařízení pro gastronomii a vytápění. Klimasan prosklená lednice S 8SC DD. Plastový interiér bez spár umožňuje snadné čištění. Nápojová chladnička bílé barvy, prosklené dveře s alu rámem.


Bartscher - Minichladnička ventilovaná Compact Cool litrů. SKLADEM Přidat k porovnání. Kompletní sortiment různých typů pro uspokojení potřeb každého provozu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Výparník v horní části vitríny. Odtávání výparníku automatické s následným odpařením kondenzátu ze záchytné vaničky. Digitální ukazatel teploty, LED osvětlení. Vhodná k umístění pod bar nebo lze chladnice postavit na sebe, čímž vznikne dělená 2-dveřová chladnice, každá se vlastním chlazením, ovládáním, osvětlením - viz.


Nízká spotřeba - příkon komp. Naše firma provádí jak dodávky jednotlivých zařízení do kuchyní, tak i kompletní realizace velkokuchyní. Počínaje projektovým návrhem, přes dodávku a instalaci zařízení až po záruční a pozáruční servis dodaného gastronomického vybavení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky