úterý 27. února 2018

Pípa na pet lahve

Pípa je vhodná například na párty, pobyt v přírodě či do kanceláře. Významný výrobce plastových lahví na chemikálie pro domácnost, kosmetické přípravky, vzorky, z hmoty HDPE a PET. Značka Status představuje kovový nástěnný lisař na PET lahve ve velikosti do l, jakož i na ALU plechovky.


Lisař stiskne láhev či plechovku až na původního objemu. Pevná kovová konstrukce s pevným plastem a velká páka umožňuje účinnou redukci objemu odpadu určeného k recyklaci.

Pro bezpečné používání je. Do výčepu jen našroubujete pet láhev s limonádou a můžete si natočit limču nebo colu i doma. Lis na PET lahve Ecopress nabízí pohodlnou a rychlou deformaci použité plastové láhve po spotřebování jejího obsahu. Instalace se provádí na pevnou svislou základnu (zeď,desku,ocelovou konstrukci). Součástí balení jsou vruty s hmoždinami pro instalaci ke zděné základně.


Kovové prvky jsou provedeny z kvalitních. Uchová váš nápoj čerstvý a plný bublinek.

Použití kvalitních plastů zajišťuje vysokou. Prozkoumejte nástěnku „ pet lahve “ uživatele radkabednarovana Pinterestu. Podívejte se na další nápady na téma Recyklace plastů, Nápady a Řemesla.


Na pet láhev se po naplnění nasune talíř a překlopí. Pokud máte rádi točenou limonádu, pořiďte si domů vlastní výčep. Konzumace klíčků není, jak by se mohlo zdát, „módní vlnou“. Mini pípa na PET lahve.


Již ve starověké Číně se jimi léčily různé nemoci. A co si takhle pořídit domů vlastní výčep? Tento šikovný výčep na pet láhve si doma zamiluje každý, je praktický a snadno se s ním manipuluje.


Stačí jen zašroubovat pet lahev do stojanu a můžete čepovat. Doporučujeme používat na láhve s objemem 2l. Pouze na sycené nápoje. Past ve formě držáku na litrové PET lahve lze zavěsit do venkovních prostor, kde obtěžuje hmyz - na zahradě, balkoně, v altánu apod.


Past na vosy ZDRAVÁ ZAHRADA nástavec na PET lah.

Jediné co musíte udělat j. Lahve na mléko Lahve na víno. Bojujete s plastovým odpadem? Hromadí se vám doma plastové lahve. Ušetřete si místo s využitím lisu na pet lahve.


Plastové lahve od 300ml-5l. Zásobování firem plastovými obaly. Prodáváme a vyrábíme plastové lahve a různé obaly na veškeré použití.


Prodej realizujeme od 1ks a rozvážíme po celé republice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky