pondělí 12. února 2018

Vestavná myčka

Menší vestavná myčka si získá místo všude tam, kde máte málo prostoru, pravděpodobně tedy v malé rodině s malou kuchyní nebo ji oceníte jako firemního pomocníka. Přitom také rozlišujeme myčky panelové a integrované. Liší se v tom, jak moc je ovládací panel myčky viditelný. Ovládaní panelové myčky je hezky na. Případně lze použít nerezová čelní dvířka s úpravou CleanSteel od Miele.


S našimi vestavnými myčkami se špinavé nádobí stane tím jediným, co se do vaší kuchyně nehodí. Vestavné myčky nádobí Bosch lze nainstalovat pod pult nebo do vysoké kuchyňské skříňky tak, aby jejich pracovní výška byla ve výšce očí, což je pohodlnější pro vaše záda. Je to až 7× méně oproti mytí pod tekoucí vodou z baterie, kdy spotřeba dosahuje až litrů.


Vestavná myčka spotřebuje 7–litrů vody za jedno mytí. Spotřeba energie vestavné myčky nádobí cm. S účinností mytí a sušení A, spotřebou vody 11l a hlučností 47dB bude Vaše nádobí dokonale čisté. To je praktický pomocník do každé domácnosti.


Vestavná myčka

Navštivte naše stránky, nebo jeden za našich showroomů. U těchto myček nádobí se nepočítá s možností postavit ji do volného prostoru. Proto se vestavná myčka vyrábí bez bočních stěn, horní desky a dekorační desky předních dvířek. Kryt dvířek, musíte sami nahradit deskou správných rozměrů, která je ve stejném designu a dekoru jako celá kuchyň.


Myčka nádobí gorenje = kvalita, technologie, úsporný provoz. Můžete vybírat z vestavných, volně stojících a plně integrovaných myček. Tato stránka využívá soubory cookies za účelem zkvalitňování služeb zákazníkům. Prohlížením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich užíváním v souladu s pravidly ochrany osobních údajů.


Volně stojící myčka Slimline. Přejděte na vyšší úroveň Vyzdvihněte si dolní koš myčky nádobí do pohodlnější polohy. Vkládání a vyndávání nádobí vám půjde r. Všechno si musíte rozmyslet, abyste byli připravení ještě předtím, než vůbec nějaký spotřebič koupíte.


Najděte to nejideálnější místo, které pro jistotu několikrát přeměřte a napište si, jakou hloubku a šířku může myčka mít. Využijte svou kuchyň co nejlépe a pořiďte si jednu z našich energeticky účinných myček nádobí. Vybírat můžete z řady tradičních i moderních barev a povrchových úprav tak, aby se vám myčka hodila do kuchyně.


Vestavná myčka

Na všechny myčky nádobí poskytujeme pětiletou záruku, jež zajišťuje kvalitu a výkonnost. S funkcí SprayZone v myčce nádobí AEG očekávejte výjimečné výsledky. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Příborová zásuvka je dodatečnou úložnou úrovní, a díky svému designu nenabízí prostor pouze pro příbory, ale také pro naběračky, salátové servírovací příbory a dokonce i menší porcelánové kousky. V průběhu mytí promítá na podlahu červený světelný paprsek. Když je nádobí umyté, barva se změní na zelenou.


Jedinečná funkce HygienaPlus zajistí maximální hygienické mytí díky zvýšené teplotě oplachu. Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. Myčka Bosch SPV46IX07E navíc potěší i nízkou hlučností, kterou zajistí moderní motor.


A je myčka stejně účinná? Jakmile program skončí, ozve se tlumený zvukový signál.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky