středa 21. února 2018

Police na stenu dub sonoma

Police na stenu - orech tmavý viac. Vyčistiť filtre Zobraziť výsledky. Také příjemná klasická police v odstínu dub sonoma rozzáří jakýkoliv pokoj. Náš široký sortiment nástenných políc obsahuje jednoduché poličky, uzavreté police na stenu ale aj celé policové systémy do každej izby.


Ak hľadáte police na knihy do študentskej izby, u nás nie je problém natrafiť na farebné police originálnych tvarov.

Nabízíme nástěnné police s osvětlením, ale také police na knihy nebo klasické police do skříně. Poznámka: police je možné poskladať na dva spôsoby (viď foto v galérii) Rozmery:. Závesný regál na stenu Cygni 00 Farby: dub sonoma. Nástenné police tvorí dôležitú súčasť každého interiéru. Nejde len o odkladací priestor na knižky, sviečky a vázičky, ale aj o zaujímavý dekoratívny prvok na stene, ktorý môže opticky dodať miestnosti náboj a štýl.


Polica na stenu Devi 100x22xindický masív mango, Mango natural. Polička Camber C( dub sonoma ). Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI.

STOJAN NA ZÁVESNÉ POLICE NA STENU POLO BIS DAB SONOMA ! Můžete si vybrat velmi jednoduchý design, ale také nadčasový styl, který oživí každou místnost. Na police můžete ukládat knihy, fotky, drobné dekorační předměty nebo sbírku CD. Závěsné i nástěnné police a poličky v oblíbené barvě dub sonoma u nás nesmí chybět.


Vy ještě nemáte doma polici? Což takhle dát si polici na stěnu nebo přikoupit polici do skříně? Máme police z masivu, lamina i MDF v moderních designech.


Skrinka na topánky dvere, dub Sonoma , pojme obuv celej rodiny. Farebné prevedenie: dub sonoma Upozornenie: Váš monitor a tlačiareň nemusia zobrazovať farby také, aké sú v skutočnosti. Tento materiál je pevný a odolný proti krátkodobej vlhkosti a oderu. Jeho prednosťou je aj jednoduchá údržba. Drevený dekor dub sonoma je skombinovaný s čírym sklom.


Toto prevedenie je elegantné a ľahko ho zladíte s ostatným zariadením izby. Uzavretá polička na stenu oddelená priečkami – poličky. Ať už si chcete vystavit své oblíbené detektivky, rodinné fotečky z dovolené, nebo mít prostě pracovní dokumenty po ruce, tak police Vám poslouží. Věšákový panel s policí Sarracena se připevňuje na stěnu.


Je vyroben z kvalitního lamina v dezénu sonoma nebo sosna světlá.

Dá se k němu dokoupit botník, skříň nebo zrcadlo. Panel je dodáván v demontu. Součástí balení je montážní plánek včetně. Dokonalá sada dvoch závesných políc na stenu MAGIC ponúka úložný priestor pre Vaše obľúbené knihy, fotografie či iné dekorácie, ktoré milujete vystavovať. Elegantná samonosná polica Sonoma dub šírky cm.


Regály a police Polica, dub sonoma , NOKO-SINGA 10. Jednoduchá montáž priamo na stenu. Autronic P-0SON- tmavý dub sonoma. Vysoké, menší, úzké, široké regály a police do garáže, chodby, kuchyně nebo dětského pokoje.


Vybírejte v ASKO – NÁBYTEK.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky