pondělí 12. února 2018

Damascenský nůž

Extrémě ostré damaškové nože z damascénské (damaškové) oceli. Fiskars, Victorinox, Wenger, Mikov. Nabízime kuchyňské nože, kapesní nože, švýcarské nože, lovecké nože, nože victorinox a zavírací nože za. První dva jsou tordované a vytváří po přebroušení vzor hvězd.


Leptáno v Chloridu železitým. Damascenský nůž Čepel se skládá ze tří prutů.

Damascénské, damasténské, damaskové, damasteel. To vše jsou možné názvy pro damaškové nože. Jedná se o luxusní nože s krásnou a dekorativní kresbou. Nůž sice dorazil v hezké krabičce, ale vyndávat ho pořád z krabičky a vracet do krabičky, se mi nechtělo. Usmyslel jsem si, že si musím pořídit magnetický držák na nože.


Potíž ale byla v tom, že se mi buď nelíbily, nebo. Prodáváme nože, katany, manikůry a mnoho dalšího. Jedna výhoda je estetická - překládáním a skováním ocelí vzniká unikátní vzor a tak je každý nůž v podstatě originál.

Další výhoda je čistě praktická. Použitím dvou ocelí lze získat dobré vlastnosti obou z nich. Některé typy ocelí jsou měkčí a lépe odolné proti zlomení nebo prasknutí.


Nádherný zavírací nůž od španělské firmy Muela s čepelí z damaškové oceli s hlubokým kruhovým vzorem. Na výrobu byly použity špičkové oceli RWLa PMC27. Výsledkem je čepel s nadstandartními mechanickými vlastnostmi jako jsou odolnost proti zlomení a opotřebení, torzní, rázová a ohybová houževnatost a skvělé.


Damašková ocel, Damaškové nože, Historie a informace o damaškových nožích. Zavírací nože, kapesní nože, nože s pevnou čepelí. Obecné pojednání o Damaškové oceli Nůž je jedním z nejstarších a nejuniverzálnějších nástrojů. Nože z damascenské oceli. Zde najdete nože z damašku renomovaného výrobce Swityf, které jsou složené z vrstev damascénské oceli, a japonské nože firmy Tojiro, obsahující vrstev damašku.


This video is unavailable. Novinky: Nově posíláme zboží na Slovensko. Aktivovali jsme hlídacího psa, odteď vám žádný nůž neuteče!


Barva: vysoce lesklý černý box Rozměry: délka čepele cca. Tento nůž se jmenuje Faktor. Jeho čepel je vyrobena z damascenské oceli, která byla vykována v nožířském městě VORSMA.

Mistr má dílnu v městě Iževsk a produkuje převážně. Umělecké kovářství a zámečnictví, puškařství - Petr Soukup. Hodnocení produktu:.


Nůž na zeleninu z Damaškové oceli vyrobena z vrstev nerezové oceli VG10. Jeho ostrost při řezání je ohromující a vaření se stává nezapomenutelným zážitkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky