čtvrtek 15. února 2018

Dozy na mouku

Kuchyně a jídelna Skladování potravin Dózy Odebrat filtry. Hledat text Cena Levné do 2Kč 2- 6Kč Od 6Kč -Hledat Barva Materiál sklo plast keramika porcelán silikon plech Typ na. Kitchen Craft - dóza na mouku Living Nostalgia, krémová (Krémová plechová dóza na mouku z kolekce Living Nostalgiaje vhodná do každé kuchyně.) Krémová plechová dóza na mouku z kolekce Living Nostalgiaje vhodná do každé kuchyně. Jedinečný retro design doplní vzhled každé kuchyně v tomto stylu.


Britská značka původně.

Dózy na mouku najdou využití i ve vaší domácnosti. Jedná se potravinové dózy ideální velikosti, přesně takové, abyste měli mouku vždy po ruce. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Využití dóz je v kuchyni všestranné - najdete zde dózy na mouku , dózy na cukr, dózy na kávu, na těstoviny a dalších druhy potravin. Filtrovat v nabídce můžete podle objemu dózy, který potřebujete, podle počtu kusů krabiček na jídlo, pokud sháníte celou sadu, podle možnosti zavakuovat uložené potraviny a samozřejmě podle barvy, která se hodí do vaší kuchyně.


Naše krabičky na oběd se postarají o to, že v nich jídlo zůstane chutné a pěkně na svém místě.

Díky průhlednému materiálu také hned vidíte, co je uvnitř. A pokud občas vytváříte z včerejších zbytků dnešní obě rozhodně budete vyhazovat méně jídla, když jasně uvidíte, co všechno máte v lednici. Krémová keramická dóza na kuchyňské náčiní TG Woodware Pride Of Place. Brabantia Dóza Square 5L světle šedé víko.


Bílá dóza s bambusovým víkem Premier Houseware. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tefal, Tescoma, LockLock a dalších.


Cokoli se dá v kuchyni uložit vkusně, prakticky a hlavně přehledně. Oblíbené dózy umožní stylové skladování bylinek, másla, mouky i těstovin a ochrání je před nečistotami, vlhkostí a hmyzem. Cukr kostkový, krystal, moučku a pudr, sůl, strouhanku, těstoviny, rýži, čočku, fazole, prostě na všechny pochutiny, které jsou hrubší a potřebujete je mít stále po ruce.


Ano, to je také možnost, ale jak si otevřete. Ahoj, chci si objednat nějaké pixly na mouku a cukr- chci aby se tam. Prodám pěknou keramickou sadu,jako nová,jen vystavená.


Džbánek vhodný na vařečky, Dozy na cukr atd. Jejich výhoda spočívá v pevně. Právě k tomu slouží dóza na potraviny.


Ať už potřebujete uschovat navařené jídlo, mouku , máslo či kávu, zde najdete praktické pomocníky, kteří se o tuto práci postarají.

Ve velkém množství domácností takto skladují cukr, mouku , sůl, různé druhy koření i další druhy potravin. Skleněné dózy jsou vhodné k ukládání celé řadě různých potravin. Využití skleněných dóz na jídlo je opravdu velmi široké, stejně tak i naše nabídka těchto dóz - vyberte si! Hezky vyskládané koření v dózičkách na poličce, praktické sklenice s moukou či cukrem, nebo plechové dózy s čajem a kávou se budou ve vaší kuchyni vyjímat! Konec nevzhledným sáčkům a krabičkám.


Přesypte si do elegantních a praktických úložných dóz na potraviny zrnkovou kávu, čaj, cukr nebo mouku. Pokud přemýšlíte, jak nejlépe využít prostor v ledničce a přehledně uspořádat její obsah, použijte obdélníkové plastové dózy na potraviny nebo boxy. Stejně dobře poslouží i vakuové dózy, které navíc uchovají potraviny dlouho čerstvé a ochrání je před zvlhnutím či ztrátou chuti a vůně. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Dózy a krabičky na čerstvé i trvanlivé potraviny. Kromě toho, že uchovají v dobré kondici vaše jídlo, budou slušet také vaší kuchyni.


Stylové plechové, plastové či skleněné dózy oceníte jak na sušené, tak čerstvé potraviny. Báječně uchovají čerstvost rozkrojeného sýra, nedovolí změknout křupavým sušenkám. Dózy sú vhodné pre skladovanie a prenášanie potravín.


Sú opatrené vzduchotesným i vodotesným uzáverom, vďaka ktorému potraviny vydržia dlhšie čerstvé a svieže, uchovajú si svoju arómu a pri prenášaní nevytekajú.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky