středa 28. února 2018

Rýžovar sencor recenze

Každý rýžovar má svá pro i proti, ale oproti klasickému způsobu přípravy rýže má tu výhodu, že se v něm nic nepřipálí. Tento praktický spotřebič je vynikající pomůckou do každé domácnosti, kde žijí milovníci rýže. Její správné množství lze odměřit přiloženou odměrkou. Tomuto modelu nechybí žádná funkce ani příslušenství. Má několik programů na různou přípravu rýže.


I přesto, že se nejedná o nejdražší rýžovar na trhu, dokáže splnit vše, co od rýžovaru budete potřebovat, a ještě něco navíc. Výrobci si zakládají na vysoce kvalitním provedení, díky kterému uvaříte pokrm plný chutí a živin. Samozřejmostí je vyjímatelná nádoba a světelná kontrolka.


Je vhodný pro přípravu všech variací tohoto pokrmu, včetně rýže na suši. Pracuje na základě principu vaření v páře, to zajistí vždy zdravou přílohu, která neztratí žádné živiny. Vaření v tomto rýžovaru je velice jednoduché a rychlé, připravit v něm můžete všechny druhy rýže včetně rýže na sushi. Je vybaven funkcí automatického vypnutí, po dovaření rýže se hrnec sám přepne do funkce Keep Warm – ta udržuje rýži teplou po.


Kompletní informace o produktech značky Sencor - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Recenze Sencor - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Jedná sa o skvelého pomocníka pri príprave ryže na sushi, ale aj ryžu Basmati alebo napríklad jazmínovú ryžu.


Ryžovar sám všetko reguluje a po dovarení sa prepne do programu Keep Warm, ktorý udrží teplú až hodín. Příběh společnosti sahá k období druhé světové války, kdy Japonsko řešilo otázku, jak nastartovat válkou zdevastovanou ekonomiku země. Vláda investovala obrovské peníze do obchodu se zahraničními státy, kdy se na trhu uchytila společnost Sencor. Dnes sází na několik trendů – v prvé řadě je to.


Průměr vnitřní nádoby je ještě menší a výsledný objem dosahuje pouze l. Hmotnost je příjemných kg. Oceňujeme protiskluzové nožičky na spodní straně, díky čemuž je rýžovar stabilní. O vše se postará sám a vykouzlí pokrm ideální konzistence. Rozhodně nejde o další zbytečnost v kuchyni. Díky tomu si zachová pokrm více cenných látek.


Rýžovary fungují na principu varu v páře. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Přístroj s velkým objemem litru vám umožní najednou připravit až kg rýže, je proto vhodným doplňkem i do větších domácností s více členy. Funkce udržování teploty. Vnitřní povrch je nepřilnavý, čímž se vám údržba výrazně usnadní.


Provoz je plně automatický, rýžovar zvládne připravit všechny druhy rýže (včetně rýže na sushi). Do nádoby o objemu l se vejde až 4g rýže. Vhodnější je proto pro menší rodinu.


U nás to rozhodně není nadbytečný krám. A co teprv, když se koupí pořádná rýže, to je pak Asie… Nejsem si vůbec jistá, jak to funguje (jak ta věc pozná, že se má vypnout), ale funguje. Líbí se mi na tom, že se to nemusí vůbec hlídat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky