středa 20. července 2016

Vestavná trouba bosch

Free Shipping Available. Check Out bosch on eBay. Fill Your Cart With Color today! Při vývoji našich trub jste pro nás měřítkem vy a váš každodenní život.


Proto si můžete být jisti, že vám budou stále. Naše vestavné trouby lze instalovat nezávisle na varné desce, takže je můžete umístit do korpusu ve výšce očí.

Máte na výběr z 13ti druhů ohřevu které jsou doplněny funkcí přídavné páry, díky čemuž dosáhnete perfektní kůrky na chlebu nebo dokonale šťavnaté pečínky. Všechno co musíte udělat, je odstranit trochu popela. Regulace teploty probíhá elektronicky v rozmezí od °C do 2°C. Pro dokonalý přehled během pečení je trouba vybavena.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.

Shop Everything you Need on eBay! Trouba pracuje šetrně a pomocí několika automatických funkcí. Trouba umožňuje pečení pomocí páry, dík níž budou pokrmy zvenku křupavé a uvnitř šťavnaté.


Zápustné otočné voliče zaručují snadné čištění a údržbu ovládacího panelu, ovládání doplňuje LED displej s hodinami a. Tato mikrovlnná trouba je vybavena LED displejem, bezpečnostním vypínáním a časovačem. Počet automatických programů: ks TouchControl: osvětlený. Obsluha spotřebiče je velice snadná pomocí LED displeje a zápustných knoflíků.


Nabízí velký vnitřní objem l, takže pohodlně připravíte pokrm pro celou rodinu. Bosch Trouba vestavná HBG38B950. Při zařizování nové kuchyně chcete mít v její výbavě jistě výkonné a kvalitní spotřebiče, které vám budou maximálně vyhovovat.


Jedním ze základních doplňků je trouba. Vestavná trouba plná vychytávek. Order Online or Call Us. Kitchen Parts and Accessories. Dishwasher Parts and Accessories.


Vypadá skvěle sama o sobě. Ochrana osobních údajů a cookies Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. D horký vzduch Plus, cirkulační infragril, vario-velkop.

Používáním tohoto eshopu s tím souhlasíte. Užívejte si pečení pro rodinu i přátele. Trouba je v nerezovém provedení, doplní každou kuchyň. Ovládání je velice jednoduché.


Trouba disponuje TFT displejem a ovládacím prstencem. Při používání trouby navíc ušetříte za energie. Spotřebič je zařazen do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky