pátek 22. července 2016

Škrabka na mrkev

Moderní a velice praktický výdobytek současného kuchyňského náčiní. Produkt, s jehož pomocí oškrábete mrkev a jinou kořenovou zeleninu do pravidelného hranolku. V případě otáčivého pochybu se můžete těšit na utváření dekorace v podobě kytičky.


Výrobek lze umístit do myčky na nádobí. Mrkve, cukety, okurky oloupete během chvilky.

Oceníte je také při přípravě zeleninových ozdob na talíře, protože umí nakrájet zeleninu originálním způsobem. Také Vás nebaví krájet mrkev na obyčejná kolečka ? Ani oloupaní mrkve Vás nebaví ? Pak máme pro Vás naše originální ořezávátko, které má v sobě zabudovanou škrabku. Mrkev si nejdříve škrabkou oloupejte a poté už ji můžete jen ořezávat jako tužku. Vytvořené piliny mrkve naaranžujte na talíř dle fantazie. Třeba tenké stužky ze salátové okurky na salát.


Dokáže totiž zeleninu strouhat na tenké nudličky, které byste nožem krájeli hodiny za.

Rozměry: x 5x 4cm Doporučení: pro snadné. Ořezávátko a škrabka na mrkev a zeleninu - růžová. Ibili od Ibili z kategorie Kuchyňské náčiní (Škrabky) koupíte v e-shopu Pánvičky a nože. Všechny informace o produktu Škrabky Ibili Škrabka na mrkev a kořenovou zeleninu, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Ibili Škrabka na mrkev a kořenovou zeleninu. Y je ideální pro loupání dlouhé zeleniny, jako je např.


Y Čepel z nerezové oceli Vhodná do myčky Záruka let. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Rozložte mrkev na pečicí plech. Nasypejte mrkev na pečicí plech v jedné vrstvě tak, aby se kousky navzájem nedotýkaly ani nepřekrývaly. Pokud se kousky mrkve budou překrývat, mohou se při mražení slepit k sobě.


Tento krok je důležitý z jediného důvodu – aby se kousky v mrazáku neslepily a bylo je posléze možné snadno. Recept na dušenou mrkev , kterou u nás doma všichni zbožňují. Podložka na masáž nohou Reflexní podložka pro masáž nohou je cestou ke zdraví a tělesné i. Děrované brýle pro zlepšení zraku.


Kč Kč včetně DPH-.

To co si mnoho lidí neuvědomuje je, že standardní škrabka na zeleninu má dvě ostří, která umožňují škrabat mrkev jak odspoda tak odshora, škrabat od vás a škrabat směrem k vám. Nástroj pro rychlé a bezproblémové oškrabání jakékoliv kořenové zeleniny. S pomocí ořezávátka lze tvo. Oškrabte mrkev do hranolu a otáčením vytvoříte kytičku. Stejně tak nazdobíte ředkev, petržel i celer a červenou řepu, kterou nejdříve nakrájíme na hranoly.


Zelenina musí být čerstvá a křehká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky