čtvrtek 7. července 2016

Držák na odličovací tampony

Windisch Star Light Square V, zlatá. Zásobník na odličovací tampony , kovový. Pozlaceno 24-karátovým zlatem. Barva zlatá, úchyt a vrchní část víčka zásobníku jsou zdobeny krystaly Swarovski.


Další dostupné barevné kombinace: chrom.

Neztrácejte svůj drahocenný čas neustálým a nikdy nekončícím přerovnáváním a uklízením. Zorganizujte svou koupelnu jednou provždy s praktickými boxy, poličkami a dalšími chytrými pomocníky značky Wenko. Zamilujete si je hlavně pro jejich funkčnost, ale oceníte i jejich elegantní vzhle díky kterému se budete ve své koupelně cítit příjemně.


V dnešnom videu si spoločne uháčkujeme čistiace tampóny, ktoré sú vhodné na čistenie tváre. Ak sa vám video páči, nezabudnite na páčik a prihlásiť sa k odberu, aby vám nič z. Kosmetické odličovací tampony. Vnější vrstvy z extrémně jemné, čisté 1 bavlny.


Vnitřní část z jedinečné směsi vláken, díky níž jsou tampony pevné, netrhají se a zachovávají si svůj tvar.

Jednou mi v komentářích na FB, kde jsem je nabízela k zakoupení, přistála výzva: “Přesvědč mě…” Tenkrát jsem se vážně zamyslela nad tím, jestli opravdu chci někoho přesvědčovat, aby přestal kupovat jednorázové odličovací tampony. Ale sesumírovala jsem pro sebe i pro odpověď několik bodů. Bavlněné tampony na odlíčení pleti (pratelné) - ks Neradi neustále kupujete nové odličovací tampony ? Pokud jste přívržencem myšlenky zero waste, je tu pro vás další produkt, který podporuje tento životní styl. Jedná se o odličovací tampony , které lze opakovaně použít. Odličovací tampóny v síťce – dárek, který před nějakou dobou vykouzlil na Barčině obličeji úsměv.


Nevím, zda myšlenkou, realizací nebo samotným faktem, že dostala dárek. Ale radost byla na obou stranách. Z mé strany také proto, že jsem konečně využila odřezků a odstřižků úpletů a froté, které schovávám a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jsou pratelné a tedy znovu použitelné, takže pokud je neztratíte, jen tak nedojdou. Podívejte se na další nápady na téma Kreativní, Řemesla a Školka. Tento hezký a praktický dávkovač na odličovací tampony a vatové tyčinky přinese eleganci do vaší koupelny.


Potřeby jsou hygienicky skladovány a připraveny hned k použití! Držák na kartáčky se sklenkou z matovaného skla.

I zdánlivé maličkosti hrají v celkovém designu místnosti velkou roli a mohou jejich podobu ve výsledku podtrhnout nebo narušit. Pokud nechcete mít ručník přehozený přes vanu, mýdlo odložené spolu s kartáčky na okraji umyvadla, zkrátka potřebujete pro Vaši koupelnu jistý. Na jedné straně jsou vzorované pro důkladné, ale jemné odstranění make-upu.


Koupelnové doplňky Novatorre pro montáž klasickým způsobem na hmoždinky a vruty. Pratelné odličovací tamponky 2SIS. Jsou velice jemné na dotek a jedna vrstva je z bio bavlny a druhá vrstva je z bio froté.


Bavlna se hodí k odstranění make-upu, froté zase k čištění pleti. Tampónky jsou barevné a při každém použití. Pro výrobu těchto luxusních pomocníků se používá pouze čistá biobavlna a velmi odolný bambus. Součástí balení je i praktický pytlík na tampony.


Ten je vyrobený z bavlny, kterou se nám podařilo zachránit před likvidací z velkovýroby. A co funkčnost a ostatní plusy?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky