pátek 1. července 2016

Galerka se zrcadlem

Správně zvolené zrcadlo dokáže s vaší koupelnou udělat divy. V SIKO nabízíme klasická zrcadla, která jsou řezaná ze zrcadloviny, pro luxusnější vzhled se zrcadla zdobí fazetou. Povrch zrcadla do koupelny je možné zdobit pískováním, což umožňuje tvořit různé motivy a vzory. Zrcadla s osvětlením dodají vaší.


Skladem, ihned k odběru ks.

Z hlediska úložného prostoru je doporučujeme pro prostory, kde potřebujete uložit, co nejvíce předmětů. Do galerek se vejdou hygienické potřeby, líčení, šampony a další koupelnové doplňky. Některé koupelnové galerky jsou doplněny. Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a my vám maximálně jednou měsíčně zašleme zajímavé nabídky nebo tipy a rady do koupelny a kuchyně.


Za zkoušku nic nedáte a odhlásit se můžete kdykoliv. Bezdotykové spínání zespodu skříňky. Hledáte nábytek do koupelny a potřebujete skříňku se zrcadlem ?

Vyberte si závěsnou koupelnovou skříňku, skříňku se zrcadlem i osvětlením. V praktickém úložném prostoru schováte hygienické potřeby a vaše koupelna bude jako z katalogu. Odesláním reakce na tento inzerát poskytujete správci své osobní údaje za účelem a po dobu realizace výběrového řízení. V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte příslušná práva: (i) na přístup k osobním údajům, (ii) na opravu či doplnění nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, (iii) na výmaz osobních údajů, nejsou-li již osobní. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Závěsné zrcadlové skříňky neboli koupelnové galerky nacházejí v moderních koupelnách stále své místo. Jejich design ušel během let pěkný kus cesty, a tak dnešní elegantní kousky nemají prakticky nic společného s nevzhlednými skříňkami z bakelitu, které kdysi byly v každé koupelně stejné. DOSTUPNÉ V BARVÁCH: BÍLÁ.


GRETA galerka - zrcadlová skříňka, bez osvětlení. Galerky - zrcadlové skříňky do každé koupelny. Praktické úložné skříňky se zrcadlem nad umyvadlo.


Bez zrcadla se v koupelně neobejdete. Dá se vyřešit zrcadlovou samolepou. Koupelnová skříňka galerka s boční otevřenými poličkami. Jinak moc hezká a zachovalá.

V nabídkovém portfoliu společnosti, které se vyznačuje velkou produktovou pestrostí, nalezneme desítky vlastních designových sérií koupelnového nábytku, sledujících jak módní minimalistické tendence současných koupelnových interiérů, tak i retro styl nebo takzvanou koupelnovou klasiku. Na fotu chybí bodové osvětlení, ale je součástí, veškerá kabeláž připravena. Velké zrcadlo za kterým neleznete každou maličkost. Vše budete mít přehledně uskladněno ve výšce vašich očí.


Galerka má i zásuvku na drobné spotřebiče a. Ta mají senzační vlastnost utvářet prostor. Správným umístěním a výběrem zrcadel místnost opticky zvětšíte či zesvětlíte. Jsou nejen nutným prvkem každé koupelny, ale navíc se dají považovat za trendy doplněk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky