úterý 12. července 2016

Nádobí s krtečkem

Projezte se až na dno a objevte skrytý obrázek! Krtek v mnoha provedeních a barevných variantách Vám vždy vykouzlí úsměv na tváři. Nádobí je vyrobeno ze 1 melaminu bez ftalátů. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije.


Součástí sady jsou i hrnce s poklicí a různé vařečky.

Vhodné pro dívky od let. Dětské nádobí s krtečkem. Krásná plastová dětská jídelní sada kusů nádobí , s kresleným motivem Krtečka.


Jedna z nejznámějších postaviček Večerníčků všech dob. Krteček vznikl pod rukama známého výtvarníka Zdeňka Milera. Kreslená postavička nezůstala dlouho sama a přibyli k ní kamarádi jako žába, čáp nebo ježek.


Sady obsahují mělký talíř 21cm, misku 19cm a šálek.

Na výběr ve čtyřech barvách: ružová, žlutá, zelená a modrá. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nabízíme jak běžné, tak i značkové zboží od českých i zahraničních výrobců. Wiky hračky, obrovský výběr kvalitních hraček a papírnického zboží přímo u nás na eshopu. Kč () SKLADEM - NE Tento produkt je DOČASNĚ vyprodaný nebo je v BLOKACI z již uzavřených obje.


Popis: Prodám dílnou sadu dětského nádobí s motivem krtečka. Vybírejte v kategorii Krteček ze značek a 2produktů. Maminky vědí, že Nádobíčko s krtečkem stojí na eMiminu nejméně. Popis: Krásná porcelánová sada nádobí značky Thun s motivem Krtečka.


Rozvíjejte dětskou fantazii i během jídla. Dodáváno v dárkové krabici. Doprava zdarma od 9Kč. Máte novou kuchyň a potřebujete nádobí ?

Kompletní nabídku porcelánového a keramického nádobí , celých sad nádobí , titanových, nerezových nebo smaltovaných hrnců na indukci i plynové vařiče najdete na FAVI. My máme porcelán Thun, mají pěkné sady s krtečkem. Přijde mi, že tady se člověk opravdu nemusí obávat nějaké zdravotní závadnosti, což bych se u plastu, bambusu a podobných materiálů asi obávala (původ nádobí , styk s horkými potravinami).


Prostě porcelán je porcelán a není to zase tak šíleně drahé, že by. Párty nádobí s motivem Krtečka a jeho kamarádů. Objednávejte ještě dnes. Baleno v pěkné krabici, vhodné jako dárek! Testováno zdravotním ústavem v Ostravě.


Nelze používat v mikrovlnné trobě. Lze mít v myčce nádobí. Krtečkem , balené na blistru, sběratelské.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky