pátek 15. července 2016

Karafa na vino

Dekantační nádoby - karafy na víno pro rozvinutí aroma a chuti. Doba dodání maximálně 4-dní. Skleněné karafy na víno, krafy na vodu i jiné nápoje z kvalitního čirého skla. Pro milovníka vín nabízíme karafy na víno, díky kterým vynikne jeho chuť, a zároveň moc hezky vypadá.


Vyberte si z naší nabídky vhodnou karafu pro vás.

Zde naleznete nabídku karaf na víno. Karafy na víno jsou vyrobené z kvalitního křiš­ťálového skla. Elegantná prezentácia červených vín, ktorú oceníte doma aj v reštaurácii.


Urobte aj z pravidelného večera pri pohári vína neobyčajnú udalosť vďaka elegantnej, dekoračnej karafe s ktorou bude servírovanie vína ešte väčším potešením. Na FAVI nájdete karafy na biele a červené víno, s uzáverom či bez, alebo aj s chladiacim systémom. Precizní ruční dekorační práce v průzračném křišťálovém skle z vázy dělají luxusní dar. Karafa na víno SWAROVSKI MODERN l.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Milovníci a znalci vína jistě moc dobře ví, co to karafa je. Ovšem zeptáte-li se naprostého laika na význam tohoto pojmu, setkáte se s neznalým kroucením hlavy a dotyčný jen těžko bude hledat správnou odpověď. V naší nabídce najdete originální karafy různých tvarů a velikostí z bezolovnatého křišťálového skla.


Ovocie a zelenina, z ktorej sa vyrábajú ZDRAVO produkty, pochádza zo srbskej Vojvodiny, kde úrodná pôda, dostatok vlahy a príjemné klimatické podmienky sú dobrým základom pre produkty špičkovej kvality. Príroda vykoná najväčšiu a najťažšiu časť práce a na nás ostáva, aby sme jej dary poctivo zabalili do fliaš a pohárov. Hledáte karafu na vodu, whisky nebo dekantér na víno?


Má štíhle hrdlo a širokú spodnú časť pre väčší priamy kontakt vína so vzduchom. Dekantér umožňuje vínu lepšie prevzdušnenie a okysličenie, ktoré p. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Znalec vína ví, že těžká ročníková vína, ale i mladá vína se dekantují, neboli přelévají z láhve do dekantační karafy, aby mohla plně rozvinout své aroma. Pri víne nejde stále len o chuť, ale aj o prezentáciu. Tak môžete vďaka skleneným karafám na víno dosiahnuť luxusné servírovanie vína.


Obzvlášť štýlové je vtedy, keď sa k sebe poháre a karafa na víno hodia.

Budujú tak na stole optickú jednotu a pôsobia elegantne. Prvotriedna karafy na víno rôznych tvarov a veľkostí. Vyrobené z českého krištáľu v Českej republike. Elegantná Dekanter ( karafa ) na červené víno a pre niektoré biele vína. Tvar je ideálny pre pohodlné uchopenie a bezpečné servírovanie.


Dekantéry a karafy Crystalex sa vyznačujú svojou neobvyklou čírosťou, ľahkosťou a kvalitou spracovania. Dekantéry sa najčastejšie používajú na prevzdušnenie prevažne mladších vín. V ponuke je aj chytrý dekantér iFavine, ktorý pripraví víno na správnu teplotu automaticky a môžete ho ovládať cez wifi. Elegantní dekanter ( karafa ) na červené víno a pro některá bílá vína.


Dekantery a karafy Crystalex se vyznačují svojí neobvyklou čirosti, lehkostí a kvalitou zpracování. S dekantery a karafy Crystalex ideálně doplníte Váš set na víno. Detail produktu Do obchodu. Kč 5Kč Skleněný džbánek s kohoutkem Unimasa, l Skladem -.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky