pátek 8. července 2016

Plechový pekáč

Kávová sedlina se dá využít i jako výborný čisticí a odmaštovací prostředek, nemusíme ji proto hned vyhazovat. Lidově nazývaný lógr můžeme využít například na důkladné vyčištění mastných plechů do trouby a pekáčů. Pekáče a zapékací mísy. Každý den stovky novinek v nabídce.


A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den. Tento druh pekáčů česká firma Belis vyrábí již více než let. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Vyřizování, odesílání i výdej internetových objednávek probíhá jako obvykle.


Dvoudílný plechový pekáč se smaltovaným povrchem je ideální na pečení masa a to díky rastrovanému dnu. Dva pekáče do sebe dokonale zapadají, lze je používat i každý zvlášť. Oba pekáče mají dvě ucha pr.


Plechový (smaltovaný) hnědý pekáč , starý Inzerát byl odebran z oblíbených. Skleněný plech, pekáč , podnos, tác 54x33cm kusy Inzerát byl odebran z oblíbených. Hluboký pekáč Inzerát byl odebran z oblíbe.


Vhodný na všechny typy varných ploch a samozřejmě i do trouby. Vzhledem k aktuální situaci, s ohledem na bezpečí nás všech, jsme se rozhodli do odvolání uzavřít naší kamennou prodejnu v Rakovníku. Jedinečná nabídka kvalitního českého nádobí vyráběného v Českých Budějovicích.


Neváhejte vyzkoušet kvalitu, kterou ve svých dománostech měli již Vaši prarodiče a která stále slouží k naprosté spokojenosti valné většiny uživatelů. Smaltované nádobí značky SFINX. Vyberieme obe časti pekáča a prenesieme chlieb s papierom, papier som v pekáči po obvode odstrihla a priklopila vrchnákom.


Chlebík som zabudla narezať :) Použila som klasický čierny plechový pekáč s ušami, ako mala starká a výsledok ma potešil, už budem piecť len v ňom. Keď je chlieb v uzavretej nádobe, vraj vodu na dno. Jde o nádobu, která svým tvarem může připomínat například klasický plechový pekáč.


Jeho výhodou číslo jedna je materiál – římské hrnce se vyrábějí z hlíny. Keramická nádobka i poklice má tedy typickou červenohnědou nebo cihlovou barvu, tenké stěny a hrnce se mohou pyšnit různými provedeními, díky. Tyto pekáče jsou vhodné na pečení moučníků, masa nebo zeleniny.


Díky speciální technologii se postranní ucha zahřívají pomaleji než zbytek nádoby. Z trouby-kynárny vyndejte ošatku s nakynutým pecnem, který teď mírně vykukuje nad okraje. Na dno trouby připravte nějakou nízkou nádobu, třeba pekáč , plechový odkapávač nebo misku od Remosky. Troubu ohřejte na 2°C (nutno měřit teploměrem).


Ohřejte k bodu varu dvě deci vody. U běžných pekáčů se obvykle se jedná o plechový výlisek oválného tvaru opatřený vhodným víkem. Pokud je vyroben z plechu, může být vyroben v antikorozivním provedení. Výška jednoho pekáče je 5cm.


Rozměr pekáče včetně držadel 44x21x13cm. Samostatně se hodí na pečení buchet i jiných sladkých a slaných pokrmů. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky