středa 13. července 2016

Nástěnný panel na nářadí

Artplast Panel na nářadí nástěnný ARTPLAST malý 3(Příslušenství k vrtačkám) Hodnocení produktu:. Plastový panel na nářadí v sadě s plastovými úchyty, který slouží k přehlednému uložení nástrojů na stěnu. Nástěnné panely na nářadí , Metalkas, s. Druhou kategorii našeho dílenského nábytku představují nástěnné panely na nářadí které v kombinaci se závěsy na nářadí umožňují po jejich zavěšení na stěnu nejen šetřit místo na pracovní ploše dílenského stolu, ale také přehledně uložit nářadí a především ušetřit spoustu času při věčném hledání.


STANDARDNÍM PŘÍSLUŠENSTVÍM JSOU HÁČKY.

VÝŠKA 6MM ŠÍŘKA n Kovové regály a regálové systémy, regálové systémy do skladu. Sada se dodává bez vyobrazeného nářadí a bez upevňovacích šroubů. Rozměry: šířka 6mm, výška 3mm.


Perforovaný nástěnný panel na praktické uložení nářadí. Možnost montáže horizontálně i vertikálně. Barevné provedení se může lišit od obrázku.


Modul je kombinovatelný se všemi nástěnnými lištami.

Balení obsahuje kusy. Ujistěte se, že kvalita Nástroje je. Dílenské boxy a organizéry, skříňky na nářadí či závěsné stěny jsou nezbytné pro udržení pořádku v autoservisu nebo dílně. Ideálně se hodí pro uskladnění nejen nářadí či přípravků, ale i spojovacího materiálu a dalších potřeb. Díky této skutečnosti jsou nástěnné panely na nářadí Metalkas SCdostupné pro všechny zákazníky a velmi oblíbené především u těch zákazníků, kteří nechtějí za nástěnný panel na nářadí utratit více, než je nezbytné.


Použití kvalitnícho materiálu zajišťuje prvotřídní pevnost a tuhost těchto. Děrované stěny do dílny Děrované stěny do dílny skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


MARS, Prosperplast a dalších. Jedná se o organizér, který umístíte na zeď a následně zde upevníte otevřené boxy na nářadí a drobné součástky. Do boxů pak umístíte dle potřeby vybavení své dílny jako jsou vruty, hřebíky, šrouby a obdobný. Pošlete nám odkaz na levnější variantu a uvidíme, zda Vám budeme moci cenu upravit.


Nabízíme Q-systém panely pro montáž na stěnu v různých rozměrech. Tyto panely umožní v plné míře využít široké škály držáků a jsou vyrobeny z oceli a povrchově upravené práškovou barvou. Objednávejte závěsné panely na nářadí na ABSTORE za výhodné ceny.

Potřebujete-li poradit s výběrem, kontaktujte nás. Tento rozměrný kovový děrovaný panel je ideální pro vystavení, ukládání a organizaci nářadí. Obsahuje předvrtané otvory (standardní Euro) a je dodáván s dvojitými háky.


Bott ocelový panel na stěnu je ideální skříň na nářadí s rozměry 990mm x 4mm. Dodává se se symetrickými děrovanými ocelovými panely, které umožňují montáž vedle sebe i od konce ke konci. Díky tomu může koncový uživatel vytvořit dokonalé řešení úložiště nástrojů na míru. Praktický nástěnný držák na nářadí značky ArtPlast je vyrobený z polypropylenu a slouží k přehlednému uložení nářadí ve vaši dílně nebo v garáži.


Tento držák o rozměrech 4x 2x milimetrů je nárazuvzdorný, odolný proti povětrnostním vlivům i proti olejům a rozpouštědlům. Dřevovláknitá deska (DVD) je velkoplošný materiál vyrobený na bázi dřeva. Vyrábí se z vláken dřeva nebo jiných lignocelulózových materiálů. Soudržnost je dána uspořádáním. Závěsný organizér na nářadí NTBNPORDERLINE PROSPERPLAST.


Už žádné rozházené nářadí , vše budete mít na jednom míst. Znížili sme ceny všetkých našich produktov! Každý týden speciální sleva na minimálne výrobku, to nemužeš vynechat ! Objednané zboží ti doručíme za – dní!


Nářadí Hlavná kategória.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky